Massa: Ο Button παραβίασε τους κανονισμούς

Σχετικά άρθρα

Το περιστατικό μεταξύ του Jenson Button και του Felipe Massa στον αγώνα της Αυστραλίας δεν έχει ξεχαστεί τόσο εύκολα. Ο Massa κατηγορεί τον Button, λέγοντας ότι αγνόησε τους κανονισμούς. Ο Βραζιλιάνος υποστηρίζει ότι έπρεπε να δώσει πίσω τη θέση του από μόνος του και όχι να περιμένει την ομάδα του. Ο ισχυρισμός αυτός προκύπτει από το γεγονός ότι η McLaren λέει πως ρώτησε τον Charlie Whiting, για το τι πρέπει να κάνει ο Βρετανός, αλλά αυτός δεν απάντησε ποτέ.

Περίμενα να δώσει πίσω τη θέση του. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι για το τι πρέπει να κάνεις αν “κόψεις” το chicane, και ο Jenson είναι αρκετά έμπειρος για να το ξέρεις, χωρίς να περιμένει την απόφαση της ομάδας του. Μετά την έχασε από τον Alonso, ο οποίος με πέρασε αφού εγώ ήμουν πιο αργός από το συμβάν με τον Jenson. Δεδομένου ότι ο Alonso μπήκε στα pits πριν από εμένα, ο Jenson είχε την ευκαιρία να μου δώσει πίσω τη θέση, αλλά δεν το έκανε.

Εσύ τι λες, έχει δίκιο ο Massa;

[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...