Briatore: Αδύνατο για τη Ferrari να φτάσει την Red Bull!

Σχετικά άρθρα

Ο Flavio Briatore ξαναχτυπά! Θυμάσαι αυτή του τη δήλωση; Ο Ιταλός δεν αλλάζει εύκολα γνώμη και φυσικά οι τωρινές του δηλώσεις δεν αποτελούν εξαίρεση. Ο manager του Fernando Alonso πιστεύει πως δεν φταίει ο Ισπανός για τα φτωχά αποτελέσματα, αλλά η Ferrari, καθώς η 150° Italia δεν είναι ανταγωνιστική. Επίσης, πιστεύει ότι η ιταλική ομάδα δεν θα μπορέσει να κλείσει το κενό που τη χωρίζει αυτή τη στιγμή από την Red Bull. Δες τι δήλωσε ο Briatore.

Ο οδηγός είναι σημαντικός, αλλά το αυτοκίνητο είναι ακόμα περισσότερο. Αν ένας οδηγός είναι ανταγωνιστικός, ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο κάνει τη διαφορά, αλλά ο Fernando δεν μπορεί να το κάνει διότι το πρόβλημα είναι το αυτοκίνητο. Είναι αδύνατο να καλύψει τη διαφορά από την Red Bull, και η Ferrari θα παλεύει για την 3η θέση φέτος.

Ο Fernando ήθελε να είναι στη Ferrari με κάθε κόστος. Είναι περισσότερο ικανοποιημένος με την ομάδα, αλλά θέλει μια πιο ανταγωνιστική Ferrari και θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει.

Στη Ferrari υπάρχει έλλειψη δημιουργικότητας. Έχουν τη δυναμική, τους οικονομικούς πόρους και τον εξοπλισμό. Είναι σαφές ότι περνάει μια πολύ δύσκολη στιγμή και πρέπει να βρουν λύσεις, κυρίως όσον αφορά την αεροδυναμική.

Η διαφορά είναι μεγάλη και δεν περιμένω την Red Bull να κάνει τα ίδια λάθη με πέρυσι. Σε 6 ή 7 αγώνες θα έχουν κερδίσει σχεδόν το πρωτάθλημα!

Μετά τον Montezemolo, και ο Briatore “τα χώνει” στην ομάδα. Σκληρές δηλώσεις από τον Ιταλό. Μπορεί αυτές οι πιέσεις να είναι ευεργετικές για τους μηχανικούς ή θα τους δώσουν επιπλέον αρνητικό, και όχι δημιουργικό άγχος;

 

[Πηγή: thef1times | Photo copyright: REUTERS/Max Rossi]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...