Μπορεί στις χειμερινές δοκιμές η Ferrari να με έμοιαζε φαβορί για τη φετινή σεζόν, όμως στους 3 πρώτους αγώνες της χρονιάς το ιταλικό μονοθέσιο δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστικό, με αποτέλεσμα οι οδηγοί της Scuderia να μην συγκεντρώσουν πολλούς βαθμούς, πριν από τον ερχομό της Formula 1 στην Ευρώπη.

Το ζητούμενο για τους ανθρώπους του Maranello είναι η άμεση βελτίωση, και ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, δηλώνει ακριβώς το ίδιο.

Αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι το επίπεδο της ομάδας. Είναι μια πολύ λεπτή στιγμή. Περιμένω από τους μηχανικούς μας να αντιδράσουν με αποφασιστικότητα και τεχνογνωσία, εξαπολύοντας το μέγιστο των δυνατοτήτων τους για να βελτιώσουν την απόδοση του αυτοκινήτου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θέλω η Ferrari να είναι σε ένα επίπεδο, που πιστεύουμε τόσο εμείς όσο και οι οπαδοί μας ότι πρέπει να είναι.

Μπορεί η Ferrari να εκμεταλλευτεί την εμπειρία και το ταλέντο των μηχανικών της για άμεση βελτίωση; Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μηχανικοί στο Maranello έχουν βάλει τα κεφάλια κάτω για την επίτευξη του δύσκολου αυτού στόχου.

[Πηγή: Ferrari]