Ένα από τα “θύματα” του Lewis Hamilton στην Κίνα ήταν ο team-mate του, Jenson Button. Οι δύο Βρετανοί, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, πάλεψαν ρόδα με ρόδα στον 35ο γύρο του αγώνα, με τον Hamilton να παίρνει στην εσωτερική για την πρώτη στροφή και τον Button να αναγκάζεται να “κόψει” για να μην υπάρξει επαφή.

Ο Button τερμάτισε 4ος στον αγώνα, πίσω από τον Mark Webber, όταν τον προσπέρασε στον προ-τελευταίο γύρο. Ωστόσο, ο Πρωταθλητής του 2009 θέλει να παλέψει και πάλι με τον Πρωταθλητή του 2008 στην Τουρκία, όπως έκαναν το 2010, σε μια μάχη για την πρώτη θέση.

Αισθάνομαι πολύ θετικά για την Τουρκία. Ο Lewis κι εγώ είχαμε μια πραγματική μάχη εκεί. Το ξανακάναμε φέτος, έτσι ελπίζω να ξαναγίνει το ίδιο και εκεί. Αν το κάνουμε αυτό, σημαίνει πως θα είμαστε και οι δύο ανταγωνιστικοί. Ελπίζω μόνο να το κάνουμε μπροστά από τις Red Bull και να μην κάνουμε το λάθος που έκαναν αυτοί.

Ο Button, για άλλη μια φορά, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Hamilton, λέγοντας ακόμα ότι η νίκη του “Billion Dollar Man” θα δώσει ώθηση στους μηχανικούς του Woking. Κάτι το οποίο έχει υπογραμμίσει και ο Hamilton.

Για μένα δεν ήταν ο τέλειος αγώνας, αλλά ο Lewis έκανε πραγματικά πολύ καλή δουλειά και πιστεύω ότι αυτό θα είναι κίνητρο που θα βοηθήσει την ομάδα. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη. Δεν είναι μόνο τα παιδιά εδώ, αλλά και αυτά πίσω στο εργοστάσιο. Έχουν μερικές εβδομάδες για να δουλέψουν πραγματικά πάνω σε μερικές αναβαθμίσεις για την Τουρκία και θα υπάρξει τέτοιος ενθουσιασμός στην εξέλιξη του αυτοκινήτου, που μπορούμε πραγματικά να παλέψουμε με τις Red Bull.

 

[Πηγή: espnf1 | Photo Copyright: HOCH ZWEI]