Στη McLaren, δούλεψαν πολύ σκληρά για να βελτιώσουν την MP4-26, μόλις πριν από την Αυστραλία, κάτι το οποίο κατάφεραν. Το μονοθέσιο και στη Μαλαισία ήταν πολύ καλό, αλλά στο Woking ήθελαν όσο τίποτε άλλο μια νίκη για την επιβράβευση της σκληρής τους δουλειάς. Κάτι το οποίο έγινε από τον Lewis Hamilton στον αγώνα της Κίνας, με έναν πολύ πειστικό τρόπο.

Ο Βρετανός δηλώνει ότι αυτή η νίκη θα δώσει ώθηση σε όλη την ομάδα για την ανάπτυξη και την βελτίωση της απόδοσης της MP4-26, καθώς μοναδικός στόχος της βρετανικής ομάδας αυτή τη στιγμή είναι να κάνουν το μονοθέσιό τους το ταχύτερο του grid, ξεπερνώντας την RB7 της Red Bull.

Αν πραγματικά ξέρατε πως συμπεριφερόταν το αυτοκίνητο το χειμώνα… Μπορούσες να κάνεις 10 γύρους αν ήσουν τυχερός. Η αξιοπιστίας ήταν σκέτη καταστροφή.

Ενώ ήμασταν χαλαροί, σίγουρα ανησυχούσαμε γι’ αυτό. Στη συνέχεια, πιέσαμε πολύ σκληρά και ήταν απίστευτο αυτό που μπορέσαμε να έχουμε στην Αυστραλία. Δουλέψαμε τόσο σκληρά. Η επιθυμία μας για να κερδίσουμε ήταν τεράστια.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι επιρροή είχε η νίκη σε αυτά τα παιδιά. Θα αρχίσουν να δουλεύουν το πρωί με ένα χαμόγελο στα πρόσωπά τους. Και όταν έρχεσαι στη δουλειά σου με ένα χαμόγελο, νομίζω ότι δουλεύεις καλύτερα απ’ ότι αν έχουν περάσει άσχημες και κατσουφιασμένες μέρες.

Έτσι, αυτή η ώθηση θα λειτουργήσει πολύ καλά σε αυτό το μικρό διάλειμμα που έχουμε και ελπίζουμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα για να πλησιάζουμε αυτά τα παιδιά (την Red Bull).

 

[Πηγή: thef1times | Photo Copyright: HOCH ZWEI]