Κάποιοι βιάζονται να διώξουν τον Michael Schumacher από την Formula 1 πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τη Mercedes το 2012, αλλά ο Γερμανός τονίζει πως θέλει να εξαντλήσει όλο το συμβόλαιο. Ο Schumi ούτε φέτος δεν ξεκίνησε καλά, ωστόσο, φαίνεται να είναι πιο ανταγωνιστικός σε σχέση με το κακό 2010, όπου έχασε κατά κράτος από τον Nico Rosberg.

Μέχρι στιγμής ο πολυπρωταθλητής έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς, 4 λιγότερους από τον team-mate του. Φυσικά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και φέτος ο 42χρονος μπορεί να κερδίσει τον Rosberg. Πάντως, στην Κίνα δεν μας έδειξε ότι μπορεί να το κάνει. Ο 25χρονος δήλωσε για τον ομόσταβλό του τα εξής:

Ο Michael είναι σε υψηλό επίπεδο, είναι δυνατός. Τα τωρινά του αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν πόσο καλός είναι. Για να τον κερδίσω θα πρέπει να τα κάνω όλα σωστά. Είναι πιο κοντά σε σχέση με πέρυσι.

Ο Schumacher τονίζει ότι θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο που έχει με τη γερμανική ομάδα και ύστερα θα είναι εκπρόσωπός της.

Γι’ αυτό παλεύω με τη Mercedes. Το να είσαι 42 δεν είναι το ίδιο με το να είναι 25. Θα ολοκληρώσω και τα 3 χρόνια του συμβολαίου μου με τη Mercedes και στη συνέχεια θα είμαι εκπρόσωπος της εταιρείας.

[Πηγή: espnf1]