Πρωτάθλημα και ξερό ψωμί για τον Whitmarsh

Σχετικά άρθρα

Μοναδικός στόχος της McLaren για το φετινό πρωτάθλημα είναι η κατάκτησή του, πράγμα που θα ανεβάσει τον αριθμό των πρωταθλημάτων για την βρετανική ομάδα στα 9. Ο Martin Whitmarsh δεν έχει κερδίσει τίτλο ως πρόεδρος της ομάδας του Woking (ανέλαβε από το 2009) και θέλει όσο τίποτε άλλο τον πρώτο του τίτλο σαν επικεφαλής των Βρετανών.

Η MP4-26 αυτή τη στιγμή είναι το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο του grid, πίσω από την RB7 της Red Bull, και οι μηχανικοί της McLaren κάνουν ό,τι μπορούν για να φτάσουν σε απόδοση το αυστριακό μονοθέσιο. Έτσι, είναι λογικό να κυνηγούν το πρωτάθλημα, και η νίκη του Lewis Hamilton στην Κίνα έδωσε ώθηση στους Βρετανούς. Αυτό όμως δεν δίνει την απόλυτη ικανοποίηση στον Whitmarsh.

Καθώς περπατούσα έξω από την πίστα της Σαγκάης, ένιωσα περήφανος για την ομάδα. Η πρώτη νίκη της κάθε χρονιάς είναι ευπρόσδεκτη. Ωστόσο, μέχρι μου παραδώσουν το πρωτάθλημα, δεν πρόκειται να είμαι ικανοποιημένος. Αν κάθεσαι πίσω και είσαι σε μια κανονική μορφή, έχεις τελειώσει από αυτή την επιχείρηση. Ο ρυθμός της αλλαγής είναι αμείλικτος και το πρωτάθλημα είναι ορθάνοιχτο.

[Πηγή: planetf1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...