Το Μπαχρέιν θέλει να επιστρέψει σύντομα

Σχετικά άρθρα

Σήμερα λήγει η προθεσμία που έχει πάρει το Μπαχρέιν, αλλά κανείς δεν ξέρει αν φέτος θα δούμε αγώνα στην έρημο του Σακχίρ. Ο Bernie Ecclestone έχει δηλώσει ότι το κρατίδιο του περσικού κόλπου μπορεί να πάρει το χρόνο που χρειάζεται, όμως η FIA απάντησε πως δεν γνωρίζει κάτι για καθυστέρηση και πως η απόφαση θα πρέπει να παρθεί από κοινού. Ο Zayed Rashid Alzayani, πρόεδρος της πίστας, δήλωσε ότι θέλει να ξαναφέρει πίσω τη χώρα του σύντομα, χωρίς, όμως, να ξεκαθαρίζει αν εννοεί το 2011 ή το 2012.

Αναγνωρίζουμε με ευγνωμοσύνη την κατανόηση της Formula One Management (FOM) και της FIA σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ευχαριστούμε, επίσης, τη συνεχή υποστήριξη της διεθνής κοινότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τους οπαδούς της Formula 1 σε όλο τον κόσμο.

Ξεκάθαρα, η εθνική μας προτεραιότητα είναι να βρούμε μια λύση σε αυτές τις δυσκολίες που γνώρισε το Μπαχρέιν. Η εθνική κατάσταση έχει εξελιχθεί με θετικό τρόπο, και η κατάσταση αλλάζει συνεχώς. Μέρα με την ημέρα, η ζωή μας βελτιώνεται σταδιακά ως μέλος της εθνικής ασφάλειας.

Το Grand Prix του Μπαχρέιν είναι ημέρες γιορτής και φιλοξενίας, είναι πηγή εξαιρετικής υπερηφάνειας για το Μπαχρέιν και τους κατοίκους του. Είναι βιτρίνα για τον κόσμο και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε πίσω τις ομάδες, τους οδηγούς και όλους όσους σχετίζονται με την Formula 1 στο κοντινό μέλλον.

Από την πλευρά του ο Ecclestone δήλωσε ότι είναι σίγουρος για την επιστροφή του Μπαχρέιν. Το 2011 ή το 2012; Αυτό είναι που δεν γνωρίζουμε.

Η δέσμευση του Μπαχρέιν στη Formula 1 είναι ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή. Αν και προφανώς το βασίλειο πρέπει να διευθετήσει τις εθνικές του υποθέσεις, ποτέ δεν είχα καμία αμφιβολία ότι η αποκατάσταση του GP έχει πρωταρχική σημασία. Στα 8 χρόνια της σχέσης μου με το Μπαχρέιν, πάντα είχα την πεποίθηση ότι παράγουν κάτι ιδιαίτερο.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: REUTERS/Stringer]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...