Rosberg: Μειώνουμε τη διαφορά

Σχετικά άρθρα

Τη μεγαλύτερη πρόοδο από την Κίνα μέχρι την Κωνσταντινούπολη έχει σημειώσει η Mercedes GP. Η γερμανική ομάδα εργάστηκε πολύ σκληρά, κατανόησε καλύτερα την W02 και αυτά σε συνδυασμό με κάποιες αναβαθμίσεις, βοήθησαν τον Nico Rosberg να γράφει τον 3ο καλύτερο χρόνο. Φυσικά, ο Γερμανός ήταν για άλλη μία φορά εξαιρετικός, και πολύ πιο γρήγορος από τον team mate του. Ο 25χρονος δήλωσε μετά το τέλος των κατατακτήριων:

Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μας σήμερα και είναι εκπληκτικό εδώ που βρισκόμαστε τώρα. Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν, πλησιάζουμε προς τα εμπρός και είμαι ευτυχής που κάνουμε ένα μικρό βήμα προς τα εμπρός κάθε Σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ όλη την ομάδα για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Κρατήσαμε ένα σετ φρέσκων μαλακών ελαστικών για τον αγώνα, πράγμα που θα είναι σημαντικό από άποψη στρατηγικής. Πραγματικά, ανυπομονώ για τον αγώνα.


[Πηγή: Mercedes GP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...