Μπλεγμένος σε καβγά ο Adrian Sutil

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται πως ο Adrian Sutil είναι αρκετά ευέξαπτος. Κάτι αυτό, κάτι το λίγο παραπάνω αλκοόλ που πιθανόν να είχε καταναλώσει, ο Γερμανός, είχαν σαν αποτέλεσμα να εμπλακεί σε καβγά με τον Eric Lux, CEO της Genii Capital, εταιρεία επενδύσεων που κατέχει την Renault F1 Team. Το συμβάν έλαβε χώρα στο νυχτερινό κέντρο M1NT της Σαγκάης, ύστερα από τον αγώνα της Κυριακής.

Ο οδηγός της Force India είναι πολύ καλός φίλος του Lewis Hamilton, ο οποίος κέρδισε εκείνον τον αγώνα και το έριξε έξω για να το γιορτάσει. Αναφορές λένε πως ο Sutil επιτέθηκε με μπουκάλι σαμπάνιας στον Lux, o οποίος αποχώρησε με αίματα στο λαιμό του!

Ο 28χρονος ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

Ήταν μετά από τον αγώνα στην Κίνα. Μετά από αυτό, όπου βρέθηκα μόνος μου, υπήρξε μια πολύ ατυχής ενέργεια από την πλευρά μου, με την οποία τραυμάτισα έναν άλλον άνθρωπο άθελά μου. Λυπάμαι για το συμβάν και ζητάω συγγνώμη.

Το συμβάν επιβεβαιώνεται και από εκπρόσωπο της Renault.

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπήρξε ένα περιστατικό μετά από το κινεζικό GP με τη συμμετοχή του Eric Lux. Η Lotus Renault GP δεν είναι σε θέση να προβεί σε σχόλια, καθώς είναι ιδιωτικό θέμα μεταξύ του Eric και ενός άλλου προσώπου.

Οι αρχές ερευνούν το θέμα, όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η FIA θα πάρει θέση. Το ζήτημα είναι προσωπικό και λογικά δεν θα το κάνει.

Ο Lewis Hamilton δεν είχε καμία ανάμειξη στον καυγά. Ο Βρετανός απομακρύνθηκε προληπτικά από τον σωματοφύλακά του.

[Πηγή: Bild | Photo copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...