Το ότι η BMW 6-Series Gran Coupe Concept θα περάσει στη παραγωγή είναι κάτι που το ξέρουμε από το περασμένο καλοκαίρι. Από τότε είχαμε χάσει τα ίχνη της, αλλά σήμερα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής που διέρρευσαν από το γραφείο ευρεσιτεχνίας. Το αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί ανάμεσα στην σειρά 6 και 7 και θα τεθεί απέναντι από τα Audi A7 Sportback, Porsche Panamera και Mercedes CLS. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει κάποια στιγμή μέσα στο 2012.

Το ντεμπούτο της υπολογίζεται να γίνει μέσα στο 2012 και μηχανικά θα εφοδιάζεται με 2 κινητήρες βενζίνης, 2 πετρελαίου, 1 υβριδικό και φυσικά δεν θα λείπει η έκδοση M.  Έτσι θα συναντάμε έναν 6κύλινδρο 3.0 λίτρων με τα 300 άλογα, τον V8 4.4 λίτρων με τα 400 άλογα, τον 3.0 λιτρο turbodiesel με τα 204 άλογα και το 3.0 turbodiesel με τα 245 άλογα.

Σε ότι αφορά την έκδοση Μ, αυτή θα εφοδιάζεται με τον V8 biturbo 4.4 λίτρων των X5 M και X6 M απόδοσης 555 ίππων ενώ η υβριδική έκδοση θα διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 40 kW (55 ίππων ) ο οποίος θα συνδυάζεται με έναν 3.0λιτρο κινητήρα βενζίνης.

[Πηγή: JokeForBlog]

  • gazokiller

    να’ναι καλά οι σύγχρονες κ πολυλειτουργικές γραμμές παραγωγής που μπορούν να παράγουν πολλά κ ταυτόχρονα μοντέλα μαζί…αλλιώς το κόστος κάθε αυτοκινήτου θα ήταν στα ύψη…
    γι’αυτό βγάζουν όλες οι εταιρίες μοντέλα αβέρτα…
    btw…αποτυχία προβλέπω…

    • ακριβώς! και στην τελική αν δεν πάει καλά το σταματούν και τέλος! ;)

  • Καλά να είναι η αγορά της Κίνας.Οι Κινέζοι αγαπούν την BMW και ειδικά τις λιμουζίνες.