Hamilton: Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ

Σχετικά άρθρα

Σίγουρα, οι κατατακτήριες δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε ο Lewis Hamilton. Ο Πρωταθλητής του 2008 ήταν ένα από τα φαβορί για την pole position. Το ατύχημα του Sergio Perez σίγουρα το επηρέασε. Τα ελαστικά του και τα φρένα του δεν ήταν στη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας, με αποτέλεσμα να μην στρίβει και φρενάρει όπως θα ήθελε. Ο Βρετανός έγραψε τον 7ο καλύτερο χρόνο, αλλά θα ξεκινήσει 9ος γιατί έκοψε το chicane της πισίνας και ο χρόνος του, σωστά, ακυρώθηκε. Ο “Billion Dollar Man” ξέρει ότι έχει την ταχύτητα και την ικανότητα για να ανέβει θέσεις και δηλώνει ότι θα πιέσει για να κερδίσει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Ελπίζω ότι ο Sergio είναι καλά. Οι προσευχές και οι σκέψεις μου είναι σε αυτόν και την οικογένειά του. Οδηγούσε τόσο καλά αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορούσες να το δεις από τα on-board πλάνα, αλλά η σύγκρουση ήταν πολύ άσχημη. Ποτέ δεν θέλεις να βλέπεις έναν άλλο οδηγό να τραυματίζεται, και είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σου όταν βγαίνεις έξω, αλλά πρέπει να παραμείνεις επαγγελματίας.

Μετά την επανεκκίνηση του Q3, δεν είχα τη θερμοκρασία στα ελαστικά μου και τα φρένα μου, έτσι δεν κατάφερα να κάνω έναν εξαιρετικό γύρο. Εκ των υστέρων, θα έπρεπε ίσως να κάνουμε έναν γύρο πιο πριν. Αισθάνθηκα ότι οδηγούσα καλά όλο το Σαββατοκύριακο και ότι είχα το ρυθμό για την pole. Πραγματικά, είμαι βέβαιος γι’ αυτό. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ από τη θέση που έχω στο grid, και ενώ θα είναι δύσκολο να κερδίσω από κει, δεν θα τα παρατήσω. Θα συνεχίσω να πιέζω. Η δουλειά μου θα είναι να πάρω όσους περισσότερους βαθμούς μπορώ.

[Πηγή: McLaren | Photo copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...