Ζητά συγνώμη ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton χαρακτήρισε τους Felipe Massa και Pastor Maldonado “ηλίθιους” και “γελοίους”! Μετά από τις απαράδεκτες αυτές δηλώσεις ήταν θέμα χρόνου να ζητήσει συγνώμη. Αυτό έκανε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Τι έγραψε ο Βρετανός;

Στον Massa και τον Maldonado, με όλο το σεβασμό, ζητώ συγνώμη αν σας προσέβαλα. Και οι δύο είστε φανταστικοί οδηγοί, που σας θεωρώ εξαιρετικούς.

Ο “Billion Dollar Man” ζήτησε συγνώμη και από τους οπαδούς του.

Ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την απόδοση του τελευταίου Σαββατοκύριακου, αλλά, επίσης, και για τα σχόλιά μου μετά, ποτέ δεν θέλησα να προσβάλω κανέναν. Για που έχασα και τους οπαδούς που έχασα, δε σας εύχομαι τίποτα άλλο παρά αγάπη και ευτυχία. Ο Θεός να σας ευλογεί. Τώρα είναι το Μόντρεαλ. Lewis.

Ο οδηγός της McLaren εξηγεί στις εφημερίδες της παρτίδας του πως ο αγώνας ήταν δύσκολος γι’ αυτόν. Επίσης, αναφέρει πως ποτέ δεν θέλησε να βλάψει κανέναν.

Δεν το κάνω για να προσβάλλω ή για να βλάψω κανέναν. Το κάνω γιατί μου αρέσει να αγωνίζομαι. Νιώθω σαν να μπορώ να το κάνω καλύτερα από τους άλλους.

Χτυπήθηκα και η πίσω πτέρυγα κρεμόταν και μου ζητήθηκε να εγκαταλείψω, και αρνήθηκα! Στο πρώτο pit stop, μου ζητήθηκε να μπω μέσα και κανένας δεν ήταν εκεί. Έτσι, όλη η ένταση ήταν πάνω μου.

Το Μονακό είναι μια διαδρομή που λατρεύει ο 26χρονος και επισημαίνει πως θέλει να γίνει ο οδηγός με τις περισσότερες νίκες εκεί.

Από καρδιάς, πιστεύω ότι μπορώ να κάνω αυτή την πίστα δική μου. Νιώθω σα να μπορώ να είμαι ο ταχύτερος εδώ. Ήμουν, χωρίς να έχω το ταχύτερο μονοθέσιο.


[Πηγή: Twitter, espnf1 | Photo copyright: Vladimir Rys/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα