Schumacher: Έτοιμος για μάχη στον Καναδά

Σχετικά άρθρα

Το Grand Prix του Μονακό δεν ήταν καλό για τον Michael Schumacher. Ο Γερμανός είχε άσχημη εκκίνηση, δέχθηκε το προσπέρασμα και από τον Lewis Hamilton, με αποτέλεσμα να τον ακουμπήσει στην πρώτη στροφή και να φύγουν κομμάτια από την εμπρός πτέρυγα (και από τον διαχύτη της MP4-26). Η υποστροφή έκανε την εμφάνισή της, με αποτέλεσμα τα πίσω ελαστικά του 42χρονου να φθείρονται πολύ γρήγορα. Το χειρότερο, όμως, ήταν η εγκατάλειψη στον 36ο γύρο, πιθανόν από πρόβλημα στον κινητήρα.

Μετά από αυτό, ο πολυπρωταθλητής θέλει μια καλή εμφάνιση στο Μόντρεαλ. Το Circuit Gilles Villeneuve είναι μια πίστα που γνωρίζει πολύ καλά και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα μπορεί.

Το Μόντρεαλ είναι μια εξαιρετική πόλη για να επισκεφθείς και το καναδικό Grand Prix είναι ένας από αυτούς τους αγώνες που νιώθεις σαν να συνεργάζεται ολόκληρη η πόλη για να δημιουργήσει μια πραγματικά όμορφη ατμόσφαιρα. Η πίστα είναι σε μεγάλο βαθμό “stop-and-go” με την τελική ταχύτητα και το φρενάρισμα να παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Επίσης, έχουμε δύο ζώνες DRS για πρώτη φορά φέτος, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τις επιπτώσεις αυτής της αλλαγής.

Είναι πραγματικά δύσκολο να έχουμε μια ιδέα από το ποια θα είναι η απόδοση του αυτοκινήτου μας στο Μόντρεαλ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Μονακό ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για την ομάδα, αλλά, όπως πάντα, μαθαίνουμε από τα λάθη μας, και είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε ξανά στον Καναδά.


[Πηγή: Mercedes GP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...