Τον περασμένο μήνα είχαμε δει τις πρώτες teaser φωτογραφίες του supercar που ετοίμαζε η πολωνέζικη Arrinera Automotive και χθες η εταιρία παρουσίασε ένα πρωτότυπο του, σε μια ειδική εκδήλωση κάπου στη Πολωνία. Το αυτοκίνητο φορά τον V8 6.2-λίτρων της Corvette ZR1 με 4 κομπρέσορες της Eaton. Αποδίδει 647 άλογα με 819 Nm ροπής αλλά ακόμη δεν έχουνε γίνει γνωστές οι επιδόσεις του.

Αυτό που βλέπουμε από τις φωτογραφίες, είναι ότι το αυτοκίνητο έχει σώμα εξολοκλήρου κατασκευασμένο από carbon με το σασί του να είναι σωληνωτό από χάλυβα υψηλής αντοχής. Στο εσωτερικό οι άνθρωποι της Arrinera έχουνε τοποθετήσει δερμάτινες επενδύσεις καθώς και carbon και αλουμινένια διακοσμητικά.

Το πότε το αυτοκίνητο θα περάσει στη παραγωγή είναι ακόμη ασαφής με την Arrinera να δηλώνει ότι στο μέλλον θα παρουσιάσει και την cabrio έκδοση του.

[tabs slidertype=”top tabs” fx=”slide”][tabcontainer] [tabtext]Video 1[/tabtext] [tabtext]Video 2[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab] [/tab] [tab] [/tab] [/tabcontent] [/tabs]

[Πηγή: veno-sa , Arrinera]