Turbo V6 κινητήρες στην F1 από το 2014! Απόλυτη επιβεβαίωση του AutoBlog!

Σχετικά άρθρα

Δεν μπορείς να πεις, εμείς είχαμε γράψει πρώτοι στον κόσμο ότι ήταν απίθανο να δούμε turbo κινητήρες στη Formula 1 το 2013. Αρχικά, η FIA, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, επιβεβαίωσε την αποκλειστικότητα του AutoBlog, αλλά πλέον οι ομάδες συμφώνησαν να αναβάλλουν τους turbo κινητήρες για το 2014! Επίσης, ήξερες ότι οι κύλινδροι θα ήταν 4 εν σειρά, αλλά φαίνεται πως οι πιέσεις των ομάδων και του Bernie Ecclestone απέδωσαν.

Οι νέοι κινητήρες είναι turbo V6, με τη χωρητικότητα να είναι και πάλι στα 1.6 λίτρα. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την απόδοσή τους. Το KERS θα εξακολουθεί να βρίσκεται στα μονοθέσια, αλλά ούτε γι’ αυτό υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Η είδηση αυτή είναι σχεδόν επίσημη, αφού προκύπτει ύστερα από τη συνεδρίαση της Επιτροπής της Formula 1. Το μόνο που μένει είναι η επικύρωση των νέων κανονισμών από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού την ερχόμενη Δευτέρα.

Μπορεί η Renault να θέλει σαν τρελή του 4-κυλίνδρους, καθώς έχει απειλήσει με αποχώρηση σε περίπτωση που δεν εισαχθούν στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ, αλλά η δύναμη της αντίθεσης των Ferrari και Mercedes, αλλά και η επιθυμία της McLaren είναι σίγουρα μεγαλύτερη.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα υπάρξει ενημέρωση, και που ξέρεις, μπορεί να είναι και πάλι αποκλειστικότητα!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα