Hamilton: Πρέπει και μπορούμε να βελτιωθούμε

Σχετικά άρθρα

Τα νέα πλευρικά τοιχώματα της εμπρός αεροτομής

Η McLaren προέρχεται από μια εντυπωσιακή νίκη στον Καναδά και θέλει μία ακόμα στη Βαλένθια. Η MP4-26 φαίνεται να είναι γρήγορη στους δρόμους του λιμανιού της ισπανικής πόλης, με τον Lewis Hamilton, ωστόσο, να τονίζει πως οι μηχανικοί του μπορούν να βρουν ακόμα περισσότεροι ταχύτητα μετά από τις αλλαγές που θα κάνουν για το Σαββατοκύριακο. Ο Βρετανός τονίζει πως αυτή τη στιγμή είναι λίγο μακριά, αλλά είναι μέσα στη μάχη για τις πρώτες θέσεις.

Γλιστρούσε πολύ εκεί έξω σήμερα. Στο P2, το κράτημα ήταν λίγο χαμηλότερο, επειδή το νέο ελαστικό αποδείχθηκε λίγο δύσκολο για να τα φέρω στη σωστή θερμοκρασία. Αλλά από τη στιγμή που βάλαμε το μαλακό ελαστικά, ήταν πολύ πιο εύκολο να οδηγήσω και έδειχνε να έχουμε έναν αξιοπρεπή ρυθμό.

Υπάρχουν ακόμα πολλές βελτιώσεις που μπορούμε να κάνουμε στο μονοθέσιο.Πρέπει να βελτιώσουμε την ισορροπία. Δεν είμαστε ένα εκατομμύριο μίλια μακριά, αλλά θα μπορούσε να ήταν καλύτερα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε για να γίνει πιο σταθερό. Η μάχη φαίνεται πολύ κλειστή μπροστά, αλλά είμαστε σίγουρα μέσα στη μάχη, που είναι το σημαντικότερο. Νομίζω ότι έχουμε λίγο περισσότερο ρυθμό στα μανίκια μας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, επίσης.


[Πηγή: McLaren | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...