Ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος Anderson Germany βελτίωσε την F430 Spider Scuderia 16M. Στιλιστικά της έβαλε νέα spoiler μπροστά και στο πλάι καθώς και έναν ολοκαίνουργιο πίσω προφυλακτήρα. Το αυτοκίνητο της φωτογράφισης είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα και διαθέτει κίτρινες ταινίες κατά μήκος της, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, μπροστά και πίσω, με την γρίλια, τον πίσω διαχύτη, τα καπάκια κάτω από το καπό και τους καθρέπτες να είναι από carbon.

Μηχανικά ο V8 κινητήρας της F430 Scuderia Spider 16M αποδίδει πλέον 569 άλογα (από τα 510) χάρη στην επαναπρογραμματισμένη ECU, του νέου καταλύτη και της νέας πολλαπλής εξαγωγής της Renn-Kats. Τοποθετήθηκε επίσης ρυθμιζόμενη ανάρτηση 3 επιπέδων που ζυγίζει 29 κιλά λιγότερα ενώ πατά πάνω σε 20″ ζάντες 3 κομματιών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα με κίτρινες και carbon λεπτομέρειες. Τέλος οι δαγκάνες των φρένων βάφτηκαν και αυτές σε κίτρινο χρώμα.

Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί μαύρες δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις με κίτρινες ραφές. Επίσης ξεχωρίζουν τα carbon διακοσμητικά στο τιμόνι, στις χειρολαβές, στα μαρσπιέ στις πόρτες, στη λαβή του χειρόφρενου και στα paddles αλλαγής των ταχυτήτων.

[Πηγή: Anderson Germany]