Haug: Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους 3 πρώτους

Σχετικά άρθρα

Το 2010 ήταν μια κακή χρονιά για τη Mercedes GP. Οι Γερμανοί αναγκάστηκαν να αφοσιωθούν στο 2011 από το Σεπτέμβριο, αλλά ούτε η φετινή σεζόν πηγαίνει καλά για τα “Ασημί Βέλη”. Η W02 δεν μπορεί να φτάσει σε απόδοση τις RB7, MP4-26 και 150° Italia, και αυτό το παραδέχεται και ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes GP και αντιπρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes, Norbert Haug.

Κοιτώντας την απόδοση της ομάδας μας, ξέρουμε ότι, αυτή τη στιγμή, δεν είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε τις 3 κορυφαίες ομάδες. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι η κατάσταση θα αλλάξει στο Silverstone. Ωστόσο, έχουμε κάνει πολύ σκληρή δουλειά για να βελτιώσουμε το πακέτο μας και θα επικεντρωθούμε στην επίτευξη ενός αξιοπρεπούς αποτελέσματος.

Ομάδα που επικεντρώθηκε εξ’ ολοκλήρου στο μονοθέσιό της για το 2011 δύο μήνες πριν από τις Red Bull, McLaren και Ferrari, με τεράστιο προϋπολογισμό, και τώρα ψάχνει να βάλει θέση μέσα στο cockpit για τα… κυάλια.

[Πηγή: Mercedes GP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr