Σε αλλαγή των ισορροπιών ελπίζει ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Για νίκη πήγαινε στη Βαλένθια, ωστόσο, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από την 4η θέση, καθώς η MP4-26 είναι φανερά το 3ο ταχύτερο μονοθέσιο την Κυριακή. Ο Lewis Hamilton θέλει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στον αγώνα της πατρίδας του, αυτό το Σαββατοκύριακο, ελπίζοντας ότι ο νέος κανονισμός για τις χαρτογραφήσεις θα επηρεάσει τη Red Bull και θα αλλάξει κάπως τις ισορροπίες στη Formula 1. Για το Grand Prix στο Silverstone δηλώνει:

Η νίκη μου στο Silverstone το 2008 ήταν από τις πιο γλυκές και ικανοποιητικές στιγμές σε όλη μου την καριέρα στη Formula 1, και μια ανάμνηση που έχω πάντα μαζί μου. Το να στέκεσαι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, και να κοιτάζεις τη θάλασσα από τις σημαίες και τα πρόσωπα ήταν απλά απίστευτο.

Για φέτος, φυσικά, θα αντικρίσουμε το νέο Silverstone, και, ενώ πολλά έχουν αλλάξει γύρω από την πίστα και τα paddock, είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θα είναι εξίσου παθιασμένοι, όπως πάντα. Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα στο βρετανικό Grand Prix.

Πηγαίνοντας σε αυτόν τον αγώνα, θα αντιμετωπίσουμε μερικές πολύ σκληρές νέες ερμηνείες στους κανονισμούς. Όλες οι ομάδες θα επηρεαστούν και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν αλλάξει η ανταγωνιστική σειρά σαν αποτέλεσμα. Θα είναι ένα πολυάσχολο Σαββατοκύριακο για τους μηχανικούς μας στο πλαίσιο της προσαρμογής. Όπως πάντα, θα κάνουν φανταστική δουλειά για να εξασφαλίσουν ότι θα παραμείνουμε ανταγωνιστικοί.

Πραγματικά, ανυπομονώ για το Silverstone. Είναι μία από τις καλύτερες πίστες στον κόσμο, και πραγματικά πιστεύω ότι ο DRS και το KERS θα το κάνουν ένα από τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά βρετανικά Grand Prix όλων των εποχών.


[Πηγή: McLaren]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...