Αναβάλλονται οι αλλαγές στη χάραξη του Abu Dhabi

Σχετικά άρθρα

Μπορεί να είχαμε γράψει ότι θα γίνουν αλλαγές στην χάραξη της πίστας του Abu Dhabi, ωστόσο, αυτές οι αλλαγές, που ήταν προγραμματισμένες για φέτος, θα γίνουν τελικά το 2012. Μπορεί να μας έλεγαν ότι οι αλλαγές δεν θα γίνουν λόγω της έλλειψης των προσπερασμάτων, αλλά αυτοί οι ίδιοι διαψεύδουν τα λεγόμενά τους!

Φέτος, βλέπουμε ότι η πραγματοποίηση ενός προσπεράσματος είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση, έτσι υπάρχει εμφανής αύξηση του θεάματος. Φυσικά, αυτό κάνει τους ανθρώπους της πίστας να πιστεύουν ότι τα ελαστικά της Pirelli και το DRS θα αυξήσουν τα προσπεράσματα και στην δική τους πίστα. Ο Richard Cregan, CEO της αραβικής πίστας, δήλωσε:

Αποφασίσαμε, αντί αν ξοδέψουμε ένα σωρό χρήματα κάνοντας αυτές τις αλλαγές, θα περιμένουμε και θα δούμε πως θα πάει το 2011. Τα σχέδια έχουν αναβληθεί μέχρι να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα αυτή τη χρονιά.


[Πηγή: Motorsport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...