Di Montezemolo: Πολύ χαρούμενοι με τον Massa

Σχετικά άρθρα

Μπορεί ο Felipe Massa να βρίσκεται 45 βαθμούς πίσω από τον Fernando Alonso, ωστόσο, ο πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, δηλώνει ότι στο Maranello είναι πολύ χαρούμενοι που έχουν στις τάξεις τους τον Βραζιλιάνο. Σίγουρα, οι εμφανίσεις του 30χρονου δεν είναι αντάξιες ενός οδηγούς της Scuderia, αλλά ο Ιταλός έχει αντίθετη άποψη από πολλούς φίλους της Ferrari, οι οποίοι θέλουν να βγάλουν τον Massa από το κόκκινο μονοθέσιο.

Είμαι πολύ χαρούμενος από τον Felipe αυτό το έτος, ο οποίος αντιδρά πολύ καλά. Είμαστε ικανοποιημένοι με τους οδηγούς μας. Πρέπει να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο για να πάμε τη Ferrari εκεί που θέλουμε να είναι.

Ο di Montezemolo αναφέρθηκε και στον Fernando Alonso. Φυσικά, δεν μπορεί να έχει κανένα παράπονο από τον “El Nano”. Τα λόγια του για τον Super Star της ομάδας του είναι:

Είναι ένας εξαιρετικός οδηγός. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράψαμε συμβόλαιο μαζί του για μια μακρά συνεργασία, όπως είχαμε κάνει και με τον Schumacher στην εποχή του. Το γεγονός ότι θα είμαστε μαζί, τουλάχιστον μέχρι το 2016, είναι η επιβεβαίωση ότι και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες με τη σχέση αυτή.


[Πηγή: La Repubblica]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα