Σίγουρος ο Alonso για την ταχύτητα της Ferrari

Σχετικά άρθρα

Το αεροδυναμικό πακέτο που παρουσίασε η Ferrari στο Βρετανικό Grand Prix έδωσε στην ιταλική ομάδα την ώθηση που ζητούσε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η πρώτη νίκη της χρονιάς ήρθε και ο Fernando Alonso αισθάνεται εξαιρετικά για το Γερμανικό Grand Prix, δηλώνοντας ότι είναι βέβαιος πως η 150° Italia θα είναι ένα εξαιρετικά γρήγορο μονοθέσιο.

Το Silverstone ήταν μια σημαντική ώθηση για την ομάδα μετά από δύσκολες στιγμές. Είμαι πολύ, πολύ σίγουρος για το αυτοκίνητο, τον κινητήρα και όλοι οι σχεδιαστές μας έχουν μεγάλο κίνητρο τώρα, γνωρίζοντας ότι όλα όσα έκαναν, δουλεύοντας μέρα και νύχτα, γίνονται καλά αποτελέσματα την Κυριακή.

Ο “El Nano” απέχει 92 βαθμούς από τον Sebastian Vettel και γνωρίζει ότι η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη, καθώς η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, αλλά ο Ισπανός υπογραμμίζει πως δε θα τα παρατήσει και πως θα κάνει ό,τι μπορεί.

Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, από την άποψη του πρωταθλήματος φέτος, αλλά δε θα τα παρατήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και περιμένουμε κάποια λάθη από τη Red Bull. Έχουμε, νομίζω, 32 βαθμούς περισσότερος σε σχέση με πέρυσι σε αυτούς τους 9 αγώνες, έτσι σίγουρα βελτιώνουμε τα αποτελέσματά μας, αλλά πρέπει να δεχθούμε ότι η Red Bull είναι πολύ μεγάλος κυρίαρχος στο πρώτο μισό. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό τώρα.

[Πηγή: Reuters | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα