Hamilton: Από τους καλύτερους γύρους μου

Σχετικά άρθρα

Χωρίς αμφιβολία, ο γύρος της ημέρας ανήκει στον Lewis Hamilton. Ο Βρετανός μόλις για 55 χιλιοστά του δευτερολέπτου δεν τρέλανε τα χρονόμετρα, αλλά ο δεύτερος του γύρος στο Q3 βελτιώθηκε κατά 4 δέκατα σε σχέση με τον πρώτο, πράγμα που δείχνει πόσο οριακός ήταν. Η βελτίωση της MP4-26 μέσα σε μία ημέρα ήταν εντυπωσιακή, καθώς, σύμφωνα με τον “Billion Dollar Man”, είχε τέλεια αίσθηση, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό για να μπορέσει ένας οδηγός να πιέσει όσο περισσότερο μπορεί. Με μια καλή εκκίνηση, ελπίζει να περάσει στρίψει πρώτος. Στους δύο προηγούμενους αγώνες στο Nürburgring, το 2007 και το 2009, οι εκκινήσεις του άψογες, κερδίζοντας πολλές θέσεις.

Πρώτα απ’ όλα, θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα σε όλη την ομάδα, η οποία έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά σήμερα. Όλοι πίσω στο εργοστάσιο και εδώ στην πίστα δούλεψαν πολύ σκληρά, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το μονοθέσιο ήταν τόσο γρήγορο σήμερα. Νομίζω ότι υποτιμήσαμε πόσο καλό μπορεί να γίνει το αυτοκίνητο, είναι γεγονός. Το να είσαι ανάμεσα στις Red Bull και μπροστά από τη Ferrari είναι φανταστικό για όλη την ομάδα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας αύριο, φυσικά, αλλά σήμερα είναι πολύ χαρούμενος, αυτός ο γύρος ήταν μια πραγματική ώθηση.

Οι σημερινές κατατακτήριες ήταν από τις καλύτερες που είχα ποτέ, σίγουρα οι καλύτερες τις σεζόν. Η αίσθηση του μονοθεσίου ήταν εξαιρετική, είχαμε πραγματικά πολύ καλή ισορροπία και πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους γύρους που έχω κάνει στο αυτοκίνητο. Είσαι ήδη στο όριο στον πρώτου σου γύρο στο Q3, και συνήθως, αν βελτιωθείς στη δεύτερη προσπάθεια, είναι για ένα δέκατο, αλλά σήμερα ήταν 4 δέκατα. Πραγματικά, δεν ξέρω που βρήκα τόσο χρόνο, και για να είμαι ειλικρινής, θα δω τον γύρο μου από την on-board κάμερα, διότι θα ήθελα πολύ να τον δω!


[Πηγή: McLaren]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...