Button: Πίστη στον αγωνιστικό μας ρυθμό

Σχετικά άρθρα

Μπορεί ο Lewis Hamilton να κινήθηκε στο απόλυτο όριο, ωστόσο, ο Jenson Button ήταν πολύ πιο αργός από τον team-mate του. Ο Βρετανός δεν είχε πρόσφυση με κανέναν από τους δύο τύπους ελαστικών, αλλά ελπίζει ότι ο αγωνιστικός ρυθμός της MP4-26 θα του επιτρέψει να κερδίσει αρκετές θέσεις. Επίσης, τονίζει ότι η επίδοση του Hamilton χαροποιεί και τον ίδιο, καθώς φαίνεται ότι το βρετανικό μονοθέσιο κρύβει περισσότερη ταχύτητα.

Το μονοθέσιό μου είχε πολύ καλή αίσθηση του πρωί, αλλά το απόγευμα, κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων, δεν μπορούσα να βρω αρκετή πρόσφυση, ούτε με τα σκληρά, ούτε με τα μαλακά ελαστικά. Θα εξετάσουμε το θέμα και θα δούμε τι έγινε. Ωστόσο, ο Lewis έκαναν έναν φανταστικό γύρο για να είναι δεύτερος στο grid, έτσι συγχαρητήρια σ’ αυτόν. Στην πραγματικότητα, ο ρυθμός του είναι ενθαρρυντικός και για μένα, επίσης, διότι δείχνει ότι υπάρχει περισσότερη ταχύτητα στο μονοθέσιο, μόνο εάν τη βρούμε. Επίσης, οι δοκιμές της Παρασκευής έδειξαν ότι ο ρυθμός μας στις μεγάλες αποστάσεις είναι πολύ καλός, πράγμα ενθαρρυντικό, επίσης.

Έτσι, αν σκεφτείς ότι είχα δύο προβληματικές ημέρες, υποθέτω ότι η 7η είναι μια λογική θέση, από την οποία θα προσπαθήσω να πάρω όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται για το πρωτάθλημα. Όπως πάντα, εδώ στο Nürburgring, υπάρχει η πιθανότητα βροχής, και είχα επιτυχία στις μεταβαλλόμενες συνθήκες φέτος. Αλλά, είτε βρέξει, είτε όχι, θα πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα πραγματικά θετικά.

[Πηγή: McLaren | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...