Ο Richard Hammond, ένας εκ των τριών παρουσιαστών του Top Gear, πρόσφατα παραπονέθηκε στους παραγωγούς της εκπομπής ότι έχει υπερσκιαστεί σαν χαρακτήρας από τους άλλους δυο συμπαρουσιαστές του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, νιώθει ότι είναι ο “γλυκούλης μικρός άντρας που είχε ένα ατύχημα” σε αντίθεση με τους σαφώς καθορισμένους χαρακτήρες του Jeremy Clarkson, που έχει τη φήμη του γκρινιάρη θυμωμένου άντρα, και του James May, που είναι σαν την επιφυλακτική, γκρινιάρα ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι παραγωγοί μετά την απαίτηση αυτή του Hammond να κάνουν κάτι γι’ αυτό, θα προσπαθήσουν να επαναπροσδιορίσουν το ρόλο του για να αποφύγουν τυχόν αποχώρηση του από το show. Ένας άνθρωπος μέσα από την εκπομπή αναφέρει ότι

“ο Richard δεν είναι ευχαριστημένος. Νιώθει ότι έχει μείνει λίγο πίσω και δεν έχει μια καθαρή ταυτότητα στην εκπομπή. Όλοι ξέρουν ότι o Jeremy είναι ο γκρινιάρης ηλικιωμένος και ο May η ηλικιωμένη γυναίκα που πίνει μπύρα και είναι αργός οδηγός. Εν αντιθέσει ο Hammond πιστεύει ότι το ξέρουν μόνο για το σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια γυρίσματος ενός επεισοδίου που παρaλίγο να του κοστίσει τη ζωή και παρόλο που έχει ρισκάρει πολλές φορές τη ζωή του για το Top Gear νιώθει αδικημένος που δεν έχει μεγαλύτερο ρόλο”.

Οι ιθύνοντες μετά την σαφή δήλωση του, υποσχέθηκαν ότι θα έχει έναν μεγαλύτερο και καθορισμένο ρόλο θέλοντας να είναι απόλυτα ευχαριστημένος μιας και αποτελεί μαζί με τον Clarkson τους πρώτους παρουσιαστές στην τωρινή μορφή του Top Gear από το 2002.

Πως βλέπεις να οριοθετούν το Richard στα επόμενα επεισόδια της σειράς; Ποια χαρακτηριστικά του περιμένεις να τονίσουν οι υπεύθυνοι του BBC;

[Πηγή: Daily Star | Photo Copyrights: Valery Hache/AFP/Getty]