Αγρότες απειλούν να διαλύσουν την πίστας της Ινδίας!

Σχετικά άρθρα

Καλά-καλά δεν έχει προλάβει να ολοκληρωθεί η πίστα της Ινδίας, και αγρότες απειλούν πως θα την καταστρέψουν! Αυτός είναι ένας ακόμα πονοκέφαλος για τους υπεύθυνους του Buddh International Circuit, καθώς η κατασκευή της πίστας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η έκταση πάνω στην οποία γίνεται η πίστα ανήκε σε αγρότες. Τώρα, όμως, ζητούν μεγαλύτερες αποζημιώσεις. Μάλιστα, έχουν πάρει τόσο ζεστά το θέμα, που πάνω από 300 αγρότες συνεδρίασαν στο χωρίο Kanarsi, το οποίο βρίσκεται 5 χιλιόμετρα μακριά από την πίστα, στέλνοντας, μάλιστα, επιστολή διαμαρτυρίας στην Jaypee Sports International, εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή του Buddh International Circuit. Σε αυτή φαίνεται να λένε ότι:

Θα διαλύσουμε την αγωνιστική πίστα με τη βία, αν χρειαστεί. Αν δε λάβετε στα σοβαρά τις απαιτήσεις μας, θα αναγκαστούμε να κάνουμε εξέγερση. Η περιοχή μπορεί να δοθεί στους οικοδόμους. Θα πρέπει να παραχωρηθεί για βιομηχανικούς σκοπούς, έτσι ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να έχουν απασχόληση στο μέλλον.

Το Ινδικό Grand Prix είναι προγραμματισμένο για τις 28-30 Οκτωβρίου, αλλά με όλα τα παραπάνω, έχουν αρχίσει να δημιουργούνται αμφιβολίες σχετικά με τη διεξαγωγή του.

[Πηγή: DNA India | Photo Copyright: PRAKASH SINGH/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...