Ο Jeremy Clarkson δεν “κάνει” τις επικίνδυνες λήψεις, αλλά stunt drivers

Σχετικά άρθρα


Όλοι έχουμε χαζέψει και κατά κάποιο τρόπο ζηλέψει τις οδηγικές ικανότητες του Jeremy Clarkson κατά την διάρκεια των reviews διάφορων supercars στο Top Gear. Μπορεί φυσικά να μην φτάνουν αυτές του φίλου του και παρουσιαστή της αντίπαλης εκπομπής Fifth Gear, Tiff Needel, αλλά δεν παύουν να είναι αξιόλογες.

Όλα έρχονται τώρα να καταρριφθούν καθώς σύμφωνα με προχθεσινό δημοσίευμα της Daily Mail όταν ο Jeremy Clarkson “έπιασε” 330 χλμ/ώρα με μια Lamborghini Murcielago LP640-4 τον Φεβρουάριο του 2007 στο επεισόδιο του Top Gear δεν ήταν στην πραγματικότητα ο ίδιος Clarkson, αλλά σύμφωνα με ανώνυμες πηγές ο οδηγός Formula 3 Aaron Scott. Η Daily Mail ισχυρίζεται ότι η δημοφιλέστερη εκπομπή αυτοκινήτων στο κόσμο είναι μια “ψεύτικη σειρά”, επειδή μερικές φορές χρησιμοποιούν τους stunt οδηγούς εκτός από το Stig για να γυρίζουν τα επεισόδια. Όμως το Top Gear έχει δηλώσει ανοιχτά, ότι χρησιμοποιεί τους επαγγελματίες οδηγούς να γυρίσουν τα περισσότερα βίντεο, ενώ οι παρουσιαστές επικεντρώνονται σε άλλα μέρη του show και να γράφουν το σενάριο. Αυτό γίνεται για εξοικονόμηση χρόνου αλλά και για την λήψη καλύτερων πλάνων. Η ανώνυμη πηγή συνεχίζει λέγοντας:

Σίγουρα τις περισσότερες φορές οι επαγγελματίες οδηγοί κάνουν αυτά τα έξυπνα πράγματα στην πίστα. Αυτές οι λήψεις μετά από μοντάζ κόβονται για να φανούν ότι είναι οι παρουσιαστές μέσα στο αυτοκίνητο. Οι επαγγελματίες κάνουν να φαίνονται όλα αυτά τα πλάνα πιο συναρπαστικά. Αυτό είναι ό,τι έκανα εκεί και αυτό είναι που σήμερα κάνουν οι άλλοι.

Αλήθεια ή ψέμματα, άποψη μου είναι ότι παρακολουθούμε μια πολύ ωραία εκπομπή με καταπληκτικές παραγωγές και δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να αναλωνόμαστε αν όντως τα κάνουν αυτοί αυτά τα πλάνα.

[Πηγή: The Daily Mail

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...