Στη Φρανκφούρτη θα κάνει ντεμπούτο η Eterniti Motors, μια νέα luxury εταιρία από την Αγγλία όπου θα μας παρουσιάσει το Hemera crossover. Στο δελτίο τύπου που συνοδεύεται το σκίτσο αναφέρει μόνο το εξής:

Μια νέα πολυτελή φίρμα έρχεται. Μια διαφορετική πολυτελή φίρμα αυτοκινήτων. Μια πολυτελή αυτοκινητοβιομηχανία από το Λονδίνο. Η Eterniti Motors.

Και επειδή από τη παραπάνω πρόταση δεν μπορεί κανείς να συμπεράνει πολλά το Autocar αναφέρει ότι το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί πάνω σε σασί ενός ήδη υπάρχον αυτοκινήτου, ενώ θα τοποθετηθεί απέναντι από το Aston Martin Lagona με τιμή γύρω στις £150.000 (€171.000)

Η Eterniti Motors θα κατασκευάζει κατά παραγγελία πολυτελή αυτοκίνητα με χειροποίητα εσωτερικά ενώ στο μέλλον αναμένεται να παρουσιάσει και δικό της supercar. Η εταιρία είναι εντελώς ανεξάρτητη και χρηματοδοτείται από έναν διεθνή όμιλο επενδυτών, ενώ οι μηχανικοί της είναι άτομα που δούλευαν παλαιότερα σε ομάδες της Formula 1.

Update: O James από το Αγγλικό Carwow μας έστειλε ένα mail με link που περιέχει περισσότερες πληροφορίες για την Eterniti. Αξίζει να του ρίξεις μια ματιά! Με λίγα λόγια αναφέρει ότι πρόκειται για Κινέζους που ήδη έχουνε μια αγωνιστική ομάδα ενώ έχω αντιπροσωπείες της Aston Martin και της Porsche.

[Πηγή: Eterniti Motors, Autocar]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

ETERNITI MOTORS – THE NEW LUXURY CAR BRAND

The New Luxury Car Brand

A new luxury car brand is coming. A different kind of luxury car brand. A luxury car brand from London. Eterniti Motors.

www.eternitimotors.com

[/learn_more]