Και ενώ εμείς στην Ελλάδα πληρώνουνε πλέον κοντά στο 1.70 ευρώ το λίτρο της βενζίνης στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, οι Αμερικάνοι μέσα σε 2 χρόνια είδανε την τιμή της βενζίνης να αυξάνεται περίπου 2 δολάρια το γαλόνι από $1.79 που είχε το 2009 στα $3.58 (€0.64/λίτρο) που κυμαίνεται η μέση τιμή σήμερα.

Το ότι η Αμερική έχει προεδρικές εκλογές το 2012 φαντάζομαι ότι το γνωρίζεις. Μια υποψήφια για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, η Michell Bachmann υπόσχεται στους Αμερικάνους ότι αν εκλεγεί θα μειώσει την τιμή της βενζίνης κάτω από τα 2 δολάρια/γαλόνι. Το πως θα το κάνει αυτό δεν έχει ανακοινώσει αλλά είναι φυσικό οι Αμερικάνοι μόνο με την δήλωση αυτή να θέλουν να την ψηφίσουν. Θα βρεθεί άραγε και ένας πολιτικός στη χώρα μας που θα κάνει κάτι τέτοιο μιας και πλέον η βενζίνη έχει γίνει είδος πολυτελείας;

[Πηγή: Autoblog Green | Photo Copyright: Scott Olson/Getty Images]

 • OxidEEE

  Ναι προβατάκια,ψηφίστε τους,να είστε σίγουροι οτι θα κάνουν αυτά που τάζουν!Μπεεεεεεεε!

 • JohnnyXP64

  how is she gonna achieve that morons!?

  by making a new war to an other reach of petrol country like Bush did????????
  or by fucking up Alaska resources so that your stupid 3.500cc+ liter muscle car can move around?

  morons! .-

 • είναι γελοίο να μιλάνε με 0,64€ το λίτρο!!!

  • αν είχανε συνηθίσει στα 0.30 λεπτά του φαίνεται πάλι τεράστια αύξηση!

 • ante na pesei kato apo ta 2 mpas kai doume kai kana mastung me 9.000cc!!!!!! teleftea akoma kai ta xazoamerikanakia ginane tsigounides sti venzini!!!!!!!