Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Loeb οδηγεί προς την κατάκτηση του τροπαίου του Rally Γερμανίας, καθώς ηγείτο στη γενική κατάταξη μέχρι και πριν από λίγο, με τον Ogier να ακολουθεί με το έτερο εργοστασιακό DS3 WRC,έχει πέσει σχεδόν 1.30 λεπτό πίσω από τον Ogier εξαιτίας σκασμένου ελαστικού.

Ο Dani Sordo με το Mini John Cooper Works WRC είναι τρίτος. Ο Hirvonnen είναι τέταρτος με το Fiesta WRC, εξαιτίας και αυτός λόγω σκασμένου ελαστικού. Ο Peter Solberg βρίσκεται αυτή τη στιγμή πέμπτος. Ο Kimmi Raikonnen δίνει μάχη για την έβδομη θέση. To Rally Γερμανίας θα ολοκληρωθεί αύριο. Σήμερα οι ειδικές θα ολοκληρωθούν γύρω στις 22:00, και θα ξέρουμε ποιος προηγείται.

Ανανέωση:  Τελικά ο Loeb ξαναπέρασε μπροστά και αύριο θα ξεκινήσει πρώτος με μόλις 3.8 δευτ. διαφορά απο τον Ogier . Ο Kimmi είναι 1 δευτ. πίσω απο το Solberg και αύριο θα γίνει μάχη για την 8η θέση τελικά.

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Preview Rally Γερμανίας από τη Ford[/tabtext] [tabtext]Στιγμιότυπα από τη πρώτη μέρα[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]

Πηγή: WRC | Photo Copyright: Citroen Motorsport]