Massa: Στόχος μου η νίκη!

Σχετικά άρθρα

Στα τελευταία Grand Prix, η απόδοση του Felipe Massa έχει σημειώσει κάποια βελτίωση. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος έχει ακόμα δρόμο για να βρει τον καλό του εαυτό και ελπίζει ότι και στο Spa θα είναι πιο βελτιωμένος. Το ίδιο ελπίζει και για την 150° Italia. Η Scuderia έχει αναβαθμίσεις για το Βελγικό Grand Prix, με τον 30χρονο να δηλώνει ότι μπορούν να έχουν ένα καλό Σαββατοκύριακο. Αλλά δε σταματάει εκεί, καθώς δηλώνει ότι έχει σαν στόχο του την πρώτη φετινή νίκη, παρόλο που ακόμα δεν έχει ανέβει στο βάθρο.

Η δουλειά είχε αρχίσει να γίνεται ήδη πριν από το διάλειμμα, για να προετοιμαστούμε για τους δύο επόμενους αγώνες σε Βέλγιο και Ιταλία και θα έχουμε κάποιες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις στο Spa, συμπεριλαμβανομένων νέας εμπρός και πίσω πτέρυγας για να τις δοκιμάσουμε. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν προς την κατεύθυνση που περιμέναμε, έτσι ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο.

Όπως οι περισσότεροι οδηγοί, λατρεύω την οδήγηση στο Spa και έχω κάποιες καλές αναμνήσεις, όπως τη νίκη το 2008, τη δεύτερη θέση μία χρονιά πριν, ενώ πέρυσι ήμουν πολύ κοντά στο βάθρο, στην τέταρτη θέση. Θα έχω σαν στόχο μια επανάληψη του 2008! Ακολούθησα τη συζήτηση σχετικά με τη χρήση του DRS στην Eau Rouge και νομίζω ότι η απαγόρευση της χρήσης του είναι σωστή απόφαση. Ως οδηγοί αγώνων, πάντα προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε το DRS εκεί και αυτό μπορεί να οδηγούσε σε ατύχημα, λόγω της ιδιαίτερης φύσης της στροφής. Έτσι, όπως έγινε και στο τούνελ του Μονακό, πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση.

Ο Massa δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον πρώην team-mate του, Michael Schumacher.

Υπάρχει πάντα μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο Spa και δε μιλάω μόνο για τις καιρικές συνθήκες. Είναι απ’ αυτές τις πίστες που μπορείς να αισθανθείς την ιστορία, και αυτό το Σαββατοκύριακο, ένας από τους πρώην team-mates μου έχει μια ξεχωριστή στιγμή, καθώς ο Michael Schumacher θα γιορτάσει την 20ου επέτειο από τον πρώτο του αγώνα στη Formula 1, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το 1991.


[Πηγή: Ferrari | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...