Massa: Παράξενη, αλλά θετική μέρα

Σχετικά άρθρα

Οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν και τον Felipe Massa, ο οποίος δηλώνει ότι είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για την ανταγωνιστικότητα των ομάδων. Ωστόσο, υπογραμμίζει ότι οι πρώτες του εντυπώσεις ήταν θετικές και ελπίζει ότι οι αναβαθμίσεις θα τους επιτρέψουν να βρουν περισσότερη απόδοση στην 150° Italia.

Είναι δύσκολο να βγάλεις νόημα από μια τέτοια παράξενη μέρα. Αρχικά, δεν έβρεχε, μετά άρχισε να βρέχει και μετά πάλι τα ίδια. Ευτυχώς, τουλάχιστον καταφέραμε να δοκιμάσουμε και τους δύο τύπους ελαστικών, έστω και για λίγους γύρους. Μαζί με τους μηχανικούς, θα πρέπει να ερμηνεύσουμε τα δεδομένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να κάνουμε τις σωστές επιλογές. Σε κάθε περίπτωση, οι πρώτες εντυπώσεις, απ’ ό,τι μπορώ να πω, είναι θετικές.Έχουμε μερικά νέα εξαρτήματα και πιστεύω ότι θα τα χρησιμοποιήσουμε το Σαββατοκύριακο, διότι μας επέτρεψαν να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας.

Για το πού είμαστε σε θέση με τους άλλους, θα το γνωρίζουμε στις κατατακτήριες. Μου αρέσει πολύ αυτή η πίστα. Ίσως να έχει χάσει λίγο την αίγλη της, σε μερικές στροφές, όπως η Eau Rouge, η οποία πλέον είναι σχεδόν μία ευθεία, αλλά εξακολουθεί να είναι εξαιρετικό να οδηγείς ένα μονοθέσιο της Formula 1 σε μια πίστα σαν κι αυτή.


[Πηγή: Ferrari | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα