Massa: Αν δεν πίστευα ότι μπορώ να νικήσω, θα πήγαινα σπίτι μου

Σχετικά άρθρα

Η απόδοση του Felipe Massa είναι ένα θέμα για το οποίο έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά από τη στιγμή της επιστροφής του, το 2010. Από τότε, ο Βραζιλιάνος μοιάζει σα να έχει χάσει λίγο από την ταχύτητά του, καθώς πολύ δύσκολα μπορεί να τα βάλει με τον team-mate του, Fernando Alonso. Φέτος, ο “El Nano” έχει ένα σκορ 10-2 στις κατατακτήριες έναντι του Felipe, ο οποίος παραδέχεται ότι ο Ισπανός είναι πολύ καλύτερος από αυτόν στον έναν γύρο.

Ο Fernando είναι πολύ καλύτερος από εμένα σε αυτόν τον τομέα. Δουλεύω για ν’ ανατρέψω αυτή την κατάσταση και δεν είναι ότι έχω γίνει αργός.

Ο 30χρονος δηλώνει σίγουρος ότι μπορεί να βρεθεί και πάλι στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, παρόλο που έχει να πατήσει εκεί από το 2008 και το Grand Prix της Βραζιλίας. Επίσης, υπογραμμίζει πως τίποτα δεν έχει αλλάξει από το 2008 και πως ο ατύχημα αλλά και το γεγονός ότι έγινε πατέρας δεν το έχουν επηρεάσει καθόλου.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Είμαι ακριβώς ο ίδιος. Είναι αλήθεια ότι δεν έχω τα αποτελέσματα από τότε, αλλά έχω την ίδια φιλοδοξία και αποφασιστικότητα. Και τα δύο (το ατύχημα και η πατρότητα) σου δίνουν πολλή εμπειρία. Αλλά κανένα από αυτά δε με επηρεάζει όταν μπαίνω στο μονοθέσιο. Όταν είμαι μέσα, σε θυμάμαι τίποτα. Στο μονοθέσιο ξεχνάω τον γιο μου, τη γυναίκα μου, τον πατέρα και την μητέρα μου. Ο Michael κέρδισε πολλούς τίτλους ως πατέρας, έτσι πολλοί άνθρωποι μιλούν γι’ αυτό. Αυτά τα δύο χρόνια ήταν τα πιο έντονα της ζωής μου.

Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παρόν. Ελπίζουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Επίσης, δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές στους κανονισμούς, έτσι είναι ζωτικής σημασίας να τελειώσουμε τη σεζόν με ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Την επόμενη χρονιά, η θέση των εξατμίσεων θ’ αλλάξει, αλλά όχι όλη η αεροδυναμική, άρα τα μονοθέσια θα είναι εξέλιξη αυτών που έχουμε τώρα.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος να γίνει ξανά ένας οδηγός-νικητής;

Φυσικά. Αν δεν το πίστευα, θα πήγαινα σπίτι μου.


[Πηγή: El Pais | Photo Copyright: FOTO ERCOLE COLOMBO]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα