Όπως και να το κάνουμε, το όνομα του Kimi Raikkonen είναι πολύ “ζεστό” στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Από τη στιγμή που έφυγε, έχουν γραφεί χιλιάδες λέξεις για την επιστροφή του “Iceman” στον κόσμο της Formula 1. Οι τελευταίες φήμες μιλούσαν για επίσκεψη του Φινλανδού στο εργοστάσιο της Williams, στο Grove της Αγγλίας.

Η επίσκεψη αυτή, ωστόσο, δεν πρέπει να ήταν και τόσο “αθώα”. Στο Grand Prix της Σιγκαπούρης, φήμες έλεγαν πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για μια πιθανή συνεργασία το 2012 είναι σοβαρές. Σύμφωνα με τη φινλανδική εφημερίδα Ilta Sanomat, η υπογραφή της Williams με τον Kimi θα μπορούσε να εξασφαλίσει στη βρετανική ομάδα μεγάλη χορηγία από την εθνική τράπεζα του Κατάρ, στην οποία έχει ποσοστά το κράτος!

Οι φήμες αυτές δεν είναι και τόσο παράλογες, αν σκεφτεί κανείς ότι η Williams κατασκεύασε Τεχνολογικό Κέντρο στο κράτος του περσικού κόλπου. Μάλιστα, η ομάδα του Sir Frank Williams προσπαθεί να αποκτήσει τη συγκεκριμένη χορηγία για αρκετά χρόνια.

Ο Sam Michael, Τεχνικός Διευθυντής της Williams μέχρι τη Σιγκαπούρη, τόνισε σε ερώτηση σχετικά για το αν η ομάδα θα έπαιρνε έναν οδηγό για οικονομικούς λόγους:

Νομίζω ότι ο Williams θα κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την εταιρεία, οι οποίες θα φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αναμένουμε συνέχεια στο σίριαλ Raikkonen…

[Πηγή: Ilta Sanomat, GMM | Photo Copyright: Jeff Zelevansky/Getty Images]