Η Honda στο φετινό Goodwood, εκτός από το one-off CR-Z MUGEN, είχε παρουσιάσει και το CR-Z MUGEN RR concept. Τότε οι Ιάπωνες δεν ανέφεραν για το αν ή όχι θα το περάσουν στη παραγωγή και έτσι φήμες είχανε κυκλοφορήσει ότι μπορεί κάποια στιγμή το αυτοκίνητο να κυκλοφορήσει στους δρόμους.

Το Top Gear όμως, δίνει τέλος στα όνειρα μας αφού αναφέρει ότι η Honda δεν σκοπεύει να το βγάλει στη παραγωγή. Πραγματικά κρίμα, γιατί αν αυτό το αυτοκίνητο έβγαινε στη παραγωγή τότε νομίζω ότι θα έκανες πάρα πολύ καλές πωλήσεις.

Να θυμίσω ότι το πρωτότυπο φορά ένα επιθετικό bodykit της M-TEC με μεγάλες εισαγωγές αέρα, carbon μεγάλη αεροτομή, carbon καπό, carbon πόρτες, ζάντες 18, χαμηλότερες αναρτήσεις, μεγάλο κιτ φρένων με τετραπίστονες δαγκάνες και διπλές απολήξεις εξατμίσεων. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα επενδυμένα με δέρμα και Alcantara, τα carbon διακοσμητικά και το σύστημα ψυχαγωγίας με GPS.

Η Mugen δεν έχει επιβεβαιώσει τι κινητήρας βρίσκεται κάτω από το καπό, αλλά υποθέτω ότι φορά το ίδιο υβριδικό σύστημα IMA με το CR-Z MUGEN που αποδίδει 200 άλογα με 245 Nm ροπής με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε περίπου 6.6 δευτ.

[Πηγή: Top Gear]