Grand Prix στη Νέα Υόρκη από το 2013;

Σχετικά άρθρα

Η τελευταία φορά που είδαμε Grand Prix στις ΗΠΑ ήταν στις 17-6 του 2007, στην Ιντιανάπολη της Ιντιάνα. Από τότε, οι διοργανωτές του αγώνα ήρθαν σε συμφωνία με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Formula 1, Bernie Ecclestone, για τη διακοπή του συμβολαίου τους. Ωστόσο, η Αμερική επιστρέφει στο καλεντάρι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς υπάρχει ο αγώνας στο Austin του Texas για το Νοέμβριο 2012.

Φαίνεται, όμως, πως οι Αμερικάνοι δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με μόνο έναν αγώνα, έτσι είναι πολύ πιθανό να διοργανώσουν Grand Prix στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την Wall Street Journal,θα ανακοινωθεί επίσημα, την προσεχή Τρίτη, ο αγώνας στο New Jersey. Μάλιστα, λόγος γίνεται και για την ημερομηνία του αγώνα, με τον Ιούνιο του 2013 να είναι ο πιο πιθανός μήνας για το πρώτο Grand Prix.

Επίσης, η Wall Street Journal έχει αναφερθεί και στο παρελθόν για το θέμα, λέγοντας ότι οι δήμαρχοι του Weekhawken και της Δυτικής Νέας Υόρκης συναντήθηκαν για να συζητήσουν το θέμα της οργάνωσης αγώνα στους δρόμους της πόλης, οι οποίοι δήλωσαν ότι η επένδυση θα γίνει από ιδιώτες.

Ο Ecclestone έχει δείξει ενδιαφέρον για τη Νέα Υόρκη, κάτι που βοηθά στη θετική εξέλιξη των πραγμάτων.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα