Ιδού: στο παρακάτω βιντεο θα δεις τον ορισμό του να δίνεις το 110% του εαυτού σου σε έναν αγώνα. Ο Jason και John White κέρδισαν με την Lamborghini Gallardo τους τον αγώνα Targa High Country στη Βικτώρια της Αυστραλίας. Οι δυο τους την τελευταία μέρα του αγώνα μάχονταν για την πρώτη θέση με ένα Nissan GT-R. Πριν την τελευταία ειδική οι Whites ήταν 4 δευτ. πίσω από το Nissan και έτσι βάλθηκαν να κάνουν τα πάντα για να νικήσουν.

Στα μισά του τη διάρκεια, η ομάδα παρατήρησε κάποιες φλόγες απο το πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους. Οι επιλογές του πληρώματος ήταν είτε να σταματήσουν και να σβήσουν τη φωτιά με τους πυροσβεστήρες τους αλλά ταυτόχρονα χάνοντας κάθε δυνατότητα για την νίκη είτε να συνεχίσουν να πιέζουν και ο “θεός βοηθός“, επιλογή που τελικά επέλεξαν και τελικά κατάφεραν να κερδίσουν το GT-R οδηγούμενο από τον Tony Quin με διαφορά δέκα δευτ. Οι πυροσβέστες στο τερματισμό κατάφεραν να αποτρέψουν την ολοκληρωτική καταστροφή. Πάτησε play για να δεις τις εντυπωσιακές σκηνές του αγώνα. Enjoy!!

[Πηγή: Tarmac Magazine]

 • Tala

  that’s the spirit ! Μπράβο σας από εμένα!!!

 • Τρέλα!!!!!!!!!!

 • Κώστας

  ειναι αυτο που λενε ”δια πυρος και σιδηρου”…αυτο θα πει θεληση…και βεβαια πρεπει να εχεις πολλα κιλα αρ..δια…

 • hellboy

  εκει στην λαμποργκινι πρεπει να το εξετασουν το θεμα να βρουν το προβλημα,αλλη μια φωτια σε αυτοκινητο τους και ιδιετερα σε γκαλαρντο.
  πραγματικα τυχεροι το πληρομα και αποφασιστικοι,ξερωντας οτι η φωτια περιοριζωταν μονο πισω συνεχισαν.και το αστειο ποιο ειναι ολα αυτα να κερδισουν ενα gtr!!!!!!!!!