Raikkonen: Μίλησα με τη Williams, αλλά δε συμφωνήσαμε κάτι

Σχετικά άρθρα

Μετά από την επιβεβαίωση της Williams, είναι η σειρά του Kimi Raikkonen να μιλήσει για τις επαφές που είχαν οι δύο πλευρές. Κάποιοι υποστηρίζουν πως τα συμβόλαια έχουν ήδη επάνω στους υπογραφές και πως η συμφωνία θ’ ανακοινωθεί πριν από τη λήξη της φετινής σεζόν, ωστόσο ο 32χρονος ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κάτι.

Έχουμε μιλήσει με τη Williams, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει κάτι. Τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Επίσης, δήλωσε ότι έχει σημειώσει πρόοδο από τότε που μπήκε στον κόσμο του WRC, αφού του φαίνονται αρκετά διασκεδαστικά.

Είναι διασκεδαστικά, και, σε σχέση με το πώς ήμουν όταν ξεκίνησα, έχω βελτιωθεί πολύ. Δεν περίμενα τίποτα, απλά να προσπαθώ να πάω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Μερικές φορές, τ’ αποτελέσματα ήταν καλά, ενώ κάποιες άλλες, όχι.

Αν επιστρέψει το 2012, θα έχει συμπληρώσει περισσότερα από δύο χρόνια έξω από κάποιο μονοθέσιο της Formula 1. Όμως, αυτό είναι κάτι που δεν τον ανησυχεί, καθώς δεν έχουν αλλάξει και πολλά από το 2009.

Είναι αυτό που έχω κάνει στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Θα ήταν πιο δύσκολο αν προσπαθούσα να κάνω κάτι διαφορετικό. Απ’ ό,τι μπορείτε να δείτε στην τηλεόραση, δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Η βασική διαφορά είναι τα ελαστικά.


[Πηγή: Turun Sanomat | Photo Copyright: Jeff Zelevansky/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα