Η Williams επιβεβαιώνει τις επαφές με τον Raikkonen

Σχετικά άρθρα

Μετά από αρκετές ημέρες, η Williams επιβεβαιώνει τις επαφές που έχει με τον Kimi Raikkonen, προκειμένου να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας για το 2012. Έτσι, οι φήμες των προηγούμενων ημερών αρχίζουν να αποκτούν όλο και περισσότερο νόημα και υπόσταση. Η επιβεβαίωση έρχεται από τον Toto Wolff. Λογικά, δε θα τον ξέρεις, οπότε σου λέω ότι είναι ένας από τους μετόχους της ομάδας του Grove. Ας δούμε τι είπε για το θέμα που υπάρχει με τον “Iceman”:

Ναι, είναι αλήθεια! Η υπόθεση του Kimi Raikkonen είναι πάνω στο τραπέζι. Η ιστορία δεν είναι για τα μάτια του κόσμου. Βρισκόμαστε σε σοβαρές διαπραγματεύσεις με τον Raikkonen, αλλά έχουμε πολλές επιλογές. Πρέπει να πάρουμε μια στρατηγική απόφαση.

Τα λόγια του Wolff μπορεί να σημαίνουν πολλά. Μπορεί, όμως, να μη σημαίνουν και τίποτα. Είναι αρκετά πιθανό το θέμα να λήξει -θετικά ή αρνητικά- πριν από το τέλος της φετινής σεζόν, στις 27 Νοεμβρίου και το Grand Prix στο Interlagos της Βραζιλίας.

Φαίνεται πως ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του Φινλανδού. Αν κοιτάξεις τις ετήσιες απολαβές του τα προηγούμενα χρόνια του στη Formula 1, ήταν από του πιο υψηλά αμειβόμενους. Η Williams αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αλλά αν καταφέρει να κλείσει συμφωνία με τον 32χρονο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εξασφαλίσει μεγάλη χορηγία από την QNB, την εθνική τράπεζα του Qatar, κάτι που σημαίνει ότι θα μπει αρκετό ρευστό στα ταμεία της βρετανικής ομάδας. Άρα, ίσως να μπορεί να καλύψεις τις απαιτήσεις του Kimi, οι οποίες, ωστόσο, δε θα πρέπει να είναι εξωπραγματικές, αν θέλει πραγματικά κι ο ίδιος να επιστρέψει στο άθλημα που τον έκανε γνωστό σε όλο τον πλανήτη.

[Πηγή: PVM | Photo Copyright: Massimo Bettiol/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...