Button: Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα

Σχετικά άρθρα

Ο τελευταίος γύρος του Jenson Button στο Q3 ήταν πολύ καλός κατά τα 2/3, καθώς ο χρόνος που έκανε στο τρίτο κομμάτι της πίστας δεν ήταν αρκετός για να του δώσει τη δεύτερη θέση. Έτσι, ο 31χρονος θα ξεκινήσει από την τρίτη θέση, ελπίζοντας να μπορέσει να κερδίσει μία ή δύο μέχρι το πέσιμο τις καρώ σημαία. Σύμφωνα με τον Βρετανό, η δική του MP4-26 δεν είχε τόσο καλή συμπεριφορά, η οποία, όμως, άλλαξε κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων, ωστόσο κατάφερε να τη βελτιώσει μεταξύ των 3 περιόδων.

Δεν μπορούσα να βρω μια ισορροπία που να μου ταιριάζει τέλεια αυτό το Σαββατοκύριακο. Το αυτοκίνητο άλλαξε ξαφνικά στις κατατακτήριες, Στα ελεύθερα, δυσκολευόμουν με το πίσω μέρος, αλλά στις κατατακτήριες, ξαφνικά είχα εξαιρετική πρόσφυση στο πίσω μέρος και πολλή υποστροφή, έτσι το μονοθέσιο ήταν εντελώς διαφορετικό. Προφανώς, υπάρχουν μόνο κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων, έτσι κάναμε ό,τι μπορούσαμε, προκειμένου να δουλέψει το αυτοκίνητο αρκετά καλά, και ένιωσα πολύ πιο ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Η τρίτη θέση δεν είναι κακή για να ξεκινήσεις. Ελπίζω να τερματίσουμε μπροστά από τις Red Bull αύριο.


[Πηγή: McLaren | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...