Θυσίασε μέρος των κατατακτήριων ο Michael Schumacher, καθώς θέλησε να προστατέψει τα ελαστικά του για τον αυριανό αγώνα, τον οποίο θα ξεκινήσει από την 8η θέση και περιμένει να πάρει αρκετούς βαθμούς. Ξέρει ότι δε θα είναι πολύ εύκολο, ωστόσο θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση της Ινδία και να επιβεβαιώσει ότι έχει βρει κάποια από τη χαμένη του ταχύτητα.

Ήταν αρκετά κλειστές σήμερα οι κατατακτήριες. Αποφάσισα να μην ολοκληρώσω τον τελευταίο μου γύρο στο Q1, ώστε να φυλάξω τα ελαστικά μου, και να κρατήσω κάποια φρέσκα ελαστικά από το Q3. Συνολικά, ήταν φυσιολογικές κατατακτήριες, όπου πιθανόν να μην μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι καλύτερο. Επίσης, περιμένω έναν φυσιολογικό αγώνα, στον οποίο θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευθούμε όλες τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν στο έπακρο.

Τα ελαστικά δε θ’ αποτελέσουν θέμα εδώ. Δοκιμάσαμε τη συμπεριφορά τους χθες, στο P2, όπου ήταν την ίδια ώρα που θα γίνει ο αγώνας. Το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες θα πέσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορεί να είναι καλό για εμάς, καθώς δυσκολευόμαστε λίγο με τη θερμοκρασία των ελαστικών εδώ.


[Πηγή: Mercedes GP]

 • Iceman_Kimi

  Γεροί να είμαστε όλοι θέλω να δω μετά από χρόνια εάν θα τρέχει κανένας από το σημερινό grid στην ηλικία των 40 ετών.

  • κ εγώ…
   θέλω να δω, ποιος θα έχει τα κότσια αλλά κυριώς ποιος θα είναι σε άκρως ανταγωνιστικό επίπεδο πάνω απο τα 40 του όπως ο Μιχαλάκης!!!
   α ρε Brawn, κάνε ένα θαυματάκι κ φτιάξε ενα καλό μονοθέσιο για του χρόνου για να κλείσουν στόματα!!!

  • Iceman_Kimi

   Αν και τραλαμένος με την Ferrari θα χαρώ να δω το Schumi να κερδίζει αγώνες και πρωταθλήματα.

  • 40??? και πολλα λεσ!!!! εδω οι περισσοτεροι απο τα 35 τα παρατανε!!!!!! δεν πιστευω να υπαρξει αλλοσ!!!
   αλλα και να υπαρξει..πρεπει ναπεριμενουμε καμια 10αρια χρονια μεχρι οι σημερινοι να γινουν 40+ !!!  :-)