Schumacher: Καλύτερα στον αγώνα

Σχετικά άρθρα

Θυσίασε μέρος των κατατακτήριων ο Michael Schumacher, καθώς θέλησε να προστατέψει τα ελαστικά του για τον αυριανό αγώνα, τον οποίο θα ξεκινήσει από την 8η θέση και περιμένει να πάρει αρκετούς βαθμούς. Ξέρει ότι δε θα είναι πολύ εύκολο, ωστόσο θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση της Ινδία και να επιβεβαιώσει ότι έχει βρει κάποια από τη χαμένη του ταχύτητα.

Ήταν αρκετά κλειστές σήμερα οι κατατακτήριες. Αποφάσισα να μην ολοκληρώσω τον τελευταίο μου γύρο στο Q1, ώστε να φυλάξω τα ελαστικά μου, και να κρατήσω κάποια φρέσκα ελαστικά από το Q3. Συνολικά, ήταν φυσιολογικές κατατακτήριες, όπου πιθανόν να μην μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι καλύτερο. Επίσης, περιμένω έναν φυσιολογικό αγώνα, στον οποίο θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευθούμε όλες τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν στο έπακρο.

Τα ελαστικά δε θ’ αποτελέσουν θέμα εδώ. Δοκιμάσαμε τη συμπεριφορά τους χθες, στο P2, όπου ήταν την ίδια ώρα που θα γίνει ο αγώνας. Το γεγονός ότι οι θερμοκρασίες θα πέσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορεί να είναι καλό για εμάς, καθώς δυσκολευόμαστε λίγο με τη θερμοκρασία των ελαστικών εδώ.


[Πηγή: Mercedes GP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα