Video: Βελτιώνοντας την οδηγική συμπεριφορά του Juke-R

Σχετικά άρθρα

Η Nissan παρότι το έχει παρουσιάσει πλέον κανονικά, συνεχίζει να δίνει video από την διαδικασία κατασκευής του Juke-R. Στο 8ο video βλέπουμε το πως οι μηχανικοί της Nissan τοποθετούν το roll-cage, τα φρένα, τις αναρτήσεις και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί έτσι ώστε να βελτιωθεί η οδηγική συμπεριφορά του Juke.

Να θυμίσω ότι το Juke-R δεν θα βγει στη παραγωγή και μηχανικά φορά τον 3.8-λίτρων V6 twin-turbo κινητήρα του GT-R που στην περίπτωση του αποδίδει 480 άλογα. Οι πρώτες δοκιμές του σε πίστα θα γίνουν στα τέλη του Νοέμβρη Το μικρό SUV των Ιαπώνων, εκτός από τον κινητήρα του GT-R, φορά επίσης το 6-τάχυτο κιβώτιο αλλά και το σύστημα τετρακίνησης ATTESA E-TS το οποίο έχει τροποποιηθεί ώστε να χωρέσει στο σασί του Juke.

Εξωτερικά έχει φορέσει ένα άκρως επιθετικό bodykit με ζάντες 20″ καθώς και χαμηλότερη ανάρτηση, ενώ το εσωτερικό του είναι επηρεασμένο από το GT-R και υπάρχει μια οθόνη 7″, αγωνιστικά καθίσματα, roll cage και ζώνες ασφαλείας 5 σημείων. Το αυτοκίνητο έχει αναπτυχθεί από το ευρωπαϊκό τεχνικό κέντρο της Nissan, NTC-E. Ακόμη δεν υπάρχουν σχέδια να περάσει στη παραγωγή αφού η Nissan το χαρακτηρίζει ως one-off.

[Πηγή: Nissan]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

NISSAN JUKE-R – HANDLING

VIDEO 8 – HANDLING – The Juke-R is a project that turns the Nissan Juke into a supercar crossover. In order to make it handle like a GT-R, the Juke-R features a purpose-built roll cage to provide the rigidity required to handle the GT-R’s speed and power, and subtly different suspension to compensate for the car’s different weight and height.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...