Τα ρολόγια Frank Muller μπορεί να τα ξέρεις, μπορεί πάλι όχι αλλά δεν είναι εδώ το θέμα μας. Ο ελβετικός κατασκευαστής ακριβών ρολογιών λοιπόν διοργανώνει κάθε χρόνο ένα rally, το Franck Muller Super Car Tour, αντίστοιχο με το Gumball 3000, με χώρα αφετηρίας την Σιγκαπούρη και μετά από έξι μέρες τερματισμό σε Μαλαισία και Ταϊλάνδη. Συμμετέχοντες μπορεί να είναι οι κάτοχοι των ρολογιών αλλά φυσικά και κάθε ιδιοκτήτης ενός supercar.

Ο πρόεδρος της Frank Muller Ασίας δήλωσε χαρακτηριστικά για το event

Το ράλι γιορτάζει επίσης το αληθινό πνεύμα του Franck Muller και την κληρονομιά του, της αριστείας στην ωρολογοποιία.

Φέτος ήταν η τέταρτη χρονια και ξεκίνησε στις 2η Νοεμβρίου στο Shangri-La Hotel στη Σιγκαπούρη και πήγε μέσω του Παλάτιου του Golden Horses στην Κουάλα Λουμπούρ προς την Πενάνγκ. Τη δεύτερη ημέρα οι συμμετέχοντες οδήγησαν προς το Πουκέτ, όπου έμειναν για δύο ημέρες στο θέρετρο Trisara. Το υπόλοιπο του ταξιδιού είχε μικρές στάσεις πριν καταλήξει στις 7 Νοεμβρίου στην Ταϊλάνδη.

Το lineup κατά την έναρξη του αγώνα μπορεί εύκολα να το χαρακτηρίσεις εντυπωσιακό. Με μια Pagani Zonda F, μια Mercedes-Benz CLK DTM και μια Lamborghini Murcielago LP 760-4 SV να είναι κάποια απο τα παραδείγματα, με το συνολικό τους κόστος να εκτιμάτε πάνω από τα 25 εκατομμύρια δολάρια.

[Πηγή: Motoring Asiaone/Photos: Thai Visa]


 • cfu

  oraia pernane sti Singapore !!!

  an mporo na dialekso enoeitai PAGANI einai kai h pio agapimeni mou h F !!!!!!
  meta oles tis 911 996 itan kai poles kai ayto mou arese mia itan kai GT3…
  911 997
   Ferrari 575
  Aston Martin
  Murcielago

 • ζηλεύω!

 • KostasG7

  Παιδιά δώστε μου το αυτοκίνητο που βρίσκεται στην τελευταία φωτογραφία, και μιλάω για τη ferrari 430 scuderia και δε θέλω τίποτα άλλο.