Τι κι αν ο Alonso πιστεύει ότι ίσως ο Hamilton είναι ο ταχύτερος οδηγός στον πλανήτη, τι κι αν ο Hamilton δηλώνει ότι ίσως ο Alonso είναι ο καλύτερος στη Formula 1, τι κι αν ο Alonso τονίζει πως ο Hamilton είναι ο μοναδικός που μπορεί να πάρει πρωτάθλημα χωρίς να έχει το καλύτερο μονοθέσιο. Έρχεται ο Bernie Ecclestone, Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, και τονίζει ότι ο Sebastian Vettel είναι ταχύτερος κι από τους δύο!

Ίσως να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Alonso και Hamilton, είναι πιο γρήγορος. Σίγουρα, είναι πιο γρήγορος απ’ αυτούς. Ναι, είχε το καλύτερο μονοθέσιο, αλλά ήταν και ο πιο γρήγορος. Δε χρειάζεται μόνο να έχεις το καλύτερο μονοθέσιο, πρέπει να είσαι κι εσύ ο καλύτερος.

Ξέρουμε ότι ο Γερμανός είναι το αγαπημένο παιδί του 81χρονου. Δεύτερος στην… ιεραρχία του Βρετανού είναι ο Alonso και τρίτος ο Hamilton. Ωστόσο, προσωπικά, δε συμφωνώ με τη συγκεκριμένη δήλωση του Βρετανού. Εκτός αυτού, ο Ecclestone είπε ότι η Ευρώπη είναι τελειωμένη, καθώς στο μέλλον θα έχει μόνο 5 αγώνες.

Πιστεύω ότι μέσα στα επόμενα χρόνια, η Ευρώπη θα μείνει μόνο με 5 αγώνες. Η Ευρώπη είναι τελειωμένη. Θα είναι ωραίο μέρος για τουρισμό, αλλά για τίποτε άλλο. Η Ευρώπη είναι πράγμα του παρελθόντος. Κάποτε ήταν πνευματικό σπίτι της Formula 1.


[Πηγή: Marca | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]