Μπορεί να επέστρεψε ο Kimi Raikkonen στη Formula 1, αλλά το ερώτημα είναι πόσο χρόνο θα χρειαστεί να περιμένουμε, προκειμένου να δούμε την ταχύτητα του Φινλανδού. Η ιστορία μάς έχει δείξει ότι η επιστροφή ενός οδηγού, ύστερα από κάποια χρόνια απουσίας, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο Sebastian Vettel πιστεύει ότι ο 32χρονος θα τα βρει σκούρα στο ξεκίνημα του με τη Renault.

Όλοι έχουμε δει την επιστροφή του Michael. Αποχώρησε όταν ήταν στην κορυφή, αλλά όταν επέστρεψε, πολλά είχαν αλλάξει και χρειαζόταν χρόνο για να προσαρμοστεί. Αν σκεφτώ το αυτοκίνητο που οδήγησα πριν από δύο χρόνια, τόσα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Είναι εκπληκτικό, ακόμα και κατά τη διάρκεια μίας σεζόν, νέα κουμπιά έρχονται στο τιμόνι. Μπορώ να φανταστώ ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψει αμέσως στο ίδιο επίπεδο, δηλαδή όπως ήταν πριν.

Ο Πρόεδρος της Renault, Eric Boullier, αποκάλυψε ότι ο “Iceman” σύντομα θα οδηγήσει στον νέο προσομοιωτή της ομάδα, και πριν από τις χειμερινές δοκιμές του Φεβρουαρίου, θα οδηγήσει ένα 2χρονο μονοθέσιο της ομάδας.

[Πηγή: GMM]