Alonso: Εγώ κι ο Hamilton μπορούμε να κερδίσουμε χωρίς το καλύτερο μονοθέσιο, αλλά δεν ξέρω για τον Vettel

Σχετικά άρθρα

Ο Sebastian Vettel σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Απόλυτα λογικό, καθώς είναι ένας εξαιρετικός οδηγός μέσα στο ταχύτερο μονοθέσιο του grid. Ο Fernando Alonso, όμως, θέλει να τον δει να νικά και χωρίς να έχει το καλύτερο αυτοκίνητο. Ο Ισπανός ξέρει ότι ο μεγάλος του αντίπαλος, ο Lewis Hamilton, μπορεί να το κάνει, άλλωστε το έχει δηλώσει, ότι είναι ο μόνος που μπορεί να γίνει και πάλι Πρωταθλητής χωρίς να οδηγεί το ταχύτερο μονοθέσιο.

Ο Pedro de la Rosa έχει δηλώσει ότι οι 3 που μπορούν να νικήσουν χωρίς να οδηγούν ένα νικηφόρο μονοθέσιο είναι οι Hamilton, Alonso και Vettel. Ο 30χρονος ρωτήθηκε για την άποψη του συμπατριώτη του, και απάντησε:

Έχουμε τους δύο να το κάνουν, για τον τρίτο πρέπει να περιμένουμε. Θα πρέπει να τον δούμε όταν θα έχει ένα αυτοκίνητο για την 6η θέση και θα τερματίσει δεύτερος, τρίτος ή τέταρτος. Μέχρι στιγμής, τον έχουμε δει μόνο μέσα σε αυτοκίνητο που κερδίζει το πρωτάθλημα με 5 Grand Prix να μένουν για το τέλος. Οπότε, πρέπει να περιμένουμε.

Ο Hamilton έχει δείξει αρκετές φορές ότι μπορεί να κερδίσει μ’ ένα αυτοκίνητο που μπορεί να μην είναι το καλύτερο. Είναι άξιος σεβασμού. Φέτος, ο Vettel ήταν μπροστά και όλοι οι άλλοι ήταν αρκετά πίσω του.

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μίλησε και για την παλιά του ομάδα, τη McLaren, και μάλιστα με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, καθώς εξήγησε ότι η μοναδική του χρονιά στο Woking μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για τη Ferrari.

Η McLaren είναι ένα καλό παράδειγμα. Είναι μια ομάδα που μπορεί να ξεκινήσει με οποιοδήποτε πρόβλημα και μπορεί να το λύσει σε μερικούς αγώνες. Ο Pat Fry (πρώην τεχνικός της McLaren) έφερε νέες ιδέες, νέες μεθόδους, και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι η Ferrari είναι πολύ καλύτερη σήμερα απ’ ό,τι πριν από έναν χρόνο.


[Πηγή: Diario Sport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...