Webber: Το 2012, θα είμαι πολύ καλύτερος

Σχετικά άρθρα

Ξέρεις, κάποιες φορές ο Mark Webber μου θυμίζει τους Έλληνες πολιτικούς. Το “θα” χρησιμοποιείται πολύ συχνά από δαύτους, κάτι που κάνει και ο οδηγός της Red Bull Racing. Ο Αυστραλός είναι ξεκάθαρα ο νούμερο δύο οδηγός των Αυστριακών, καθώς δεν μπορεί ν’ ανταγωνιστεί τον Sebastian Vettel. Κι αυτό φαίνεται από τ’ αποτελέσματα, αφού στους 19 αγώνες του 2011, μόλις δύο φορές τερμάτισε πάνω από τον Γερμανό όταν και οι δύο είδαν την καρώ σημαία, σ’ αυτόν της Γερμανίας και της Βραζιλίας.

Τι κι αν ο 35χρονος τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, 134 βαθμούς πίσω από τον Πρωταθλητή, παρά το γεγονός ότι και οι δύο οδηγούσαν το ίδιο μονοθέσιο! Αυτό, όμως, θέλει να το αλλάξει ο Αυστραλός, και δηλώνει ότι το 2012, θα είναι μια τελείως διαφορετική χρονιά, διότι θα είναι πολύ καλύτερος.

Ο επόμενος πιο σημαντικός αγώνας είναι αυτός στη Μελβούρνη, και το επόμενο έτος θα είναι διαφορετικό απ’ αυτό, επειδή είμαι σίγουρος ότι θ’ αλλάξουν κάποια πράγματα. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και θετικός ότι θα έχω μια πάρα πολύ δυνατή σεζόν, και ανυπομονώ γι’ αυτό. Εξακολουθώ να οδηγώ πάρα πολύ καλά.

Είναι μια πολύ λεπτή γραμμή πριν να ξεκινήσεις να ξεκλειδώνεις μερικά πράγματα, τα οποία μπορεί να κάνουν μία καλή σεζόν, όπως ήταν η φετινή, σε εξαιρετική, και αυτό θα πρέπει να είμαι σε θέση να προσπαθήσω να κάνω.

Η φετινή σεζόν ήταν καλή“; Τερμάτισε τρίτος με το καλύτερο μονοθέσιο, 12 βαθμούς πίσω από τον Jenson Button και 134 πίσω από τον team-mate του, και δηλώνει ότι “εξακολουθεί να οδηγεί πάρα πολύ καλά“; Mark, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά έχουμε μάτια και βλέπουμε ότι είσαι κατώτερος και πιο αργός από τον Vettel. Γι’ αυτό, άσε τα λόγια, κοίτα να βελτιώσεις τις εκκινήσεις σου και, κυρίως, την ταχύτητά σου, και ασ’ τα αυτά. Δεν πιάνουν…

[Πηγή: Reuters | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...