Video: To Nissan Juke-R πατάει πίστα

Σχετικά άρθρα

Πριν μερικές μέρες είδαμε κάποια video από διάφορα site που το δοκίμασαν στο Silverstone και ήρθε η ώρα η Nissan να δώσει το 10το video από την διαδικασία κατασκευής και εξέλιξης του one-off Juke-R, στο οποίο βλέπουμε το Shakedown αλλά και τις πρώτες δοκιμές στην πίστα. Να θυμίσω, για ακόμη μια φορά, ότι το Juke-R μηχανικά φορά τον 3.8-λίτρων V6 twin-turbo κινητήρα του GT-R που στην περίπτωση του αποδίδει 480 άλογα. Οι πρώτες δοκιμές του σε πίστα θα γίνουν στα τέλη του Νοέμβρη Το μικρό SUV των Ιαπώνων, εκτός από τον κινητήρα του GT-R, φορά επίσης το 6-τάχυτο κιβώτιο αλλά και το σύστημα τετρακίνησης ATTESA E-TS το οποίο έχει τροποποιηθεί ώστε να χωρέσει στο σασί του Juke.

Εξωτερικά έχει φορέσει ένα άκρως επιθετικό bodykit με ζάντες 20″ καθώς και χαμηλότερη ανάρτηση, ενώ το εσωτερικό του είναι επηρεασμένο από το GT-R και υπάρχει μια οθόνη 7″, αγωνιστικά καθίσματα, roll cage και ζώνες ασφαλείας 5 σημείων. Το αυτοκίνητο έχει αναπτυχθεί από το ευρωπαϊκό τεχνικό κέντρο της Nissan, NTC-E.

[Πηγή: Nissan]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

NISSAN JUKE-R – SHAKEDOWN AND TESTING

VIDEO 10 – SHAKEDOWN AND TESTING – The moment has finally come for Juke-R to hit the track! With the build complete, engineers take Juke-R to MIRA proving ground to check all systems work correctly before heading to Silverstone to push the car’s limits. It looks like a Juke but sounds like a GT-R, and performs like one on its first circuit tests. The build video series is now complete, but there is still much more to come from Juke-R – watch this space.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...