Ελαφρύς τραυματισμός για τον Kimi Raikkonen σε αγώνα snowmobile στο Saalbach-Hinterglemm της Αυστρίας. Ο Φινλαδός έπεσε από το όχημά του, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν μια πληγή στον αριστερό του καρπό. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου ανησυχητική και δε θα επηρεάσει, σε καμία περίπτωση, την επιστροφή του “Iceman” στη Formula 1.

Η Renault (Lotus από το 2012) έσπευσε, μέσω Twitter, να καθησυχάσει τους φίλους του 32χρονου, λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Μιλήσαμε με τον Kimi. Δεν υπάρχει τίποτα για ν’ ανησυχείτε, έχει μόνο μια πληγή στο καρπό. Θα το ελέγξουμε ξανά τη Δευτέρα, αλλά αυτό είναι όλο.

Όπως είναι λογικό, ο Raikkonen δε συνέχισε για το υπόλοιπο του αγωνιστικού 3ημέρου.

[Πηγή: PVM]

 • το πόσο θα χέστηκαν μόνο με την είδηση κ μέχρι να μάθουν ότι δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του Kimi οι της Renault δε θέλω να φαντάζομαι!!
  αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι οδηγοί είναι adrenaline junkies κ δεν μπορεί κανείς να τους επιβάλλει να έχουν μια ήρεμη ζωή!!!

 • Draculis

  Στη Renault τον παίζουν ? Αφού χτύπησε ο Kubica πέρυσι δεν του απαγόρεψαν του Kimi να μην τρέχει σε Ράλι τουλάχιστον για φέτος?

 • myro

  ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΡΑ Ο ΝΕΛΣΟΝ ΠΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

 • Απορώ δεν θα βάλουν μυαλό εκεί στην Renault ?? 

  ΕΛΕΟΣ !Την έχουν πάθει ήδη μια φορά με τον Κούμπιτσα…δεν μπορούν να βάλουν ΟΡΟΥΣ/ΡΗΤΡΕΣ στο συμβόλαιο του κάθε οδηγού ότι του απαγορεύουν να έχει άλλη ενασχόληση με μηχανοκίνητα σπορ ??
  τι να πω…